Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 4 juli 2013

En katts blick
Den Bedjande Blicken. Undrande, kanske? Eller den djupt kattliga Iakttagande? Den, som registrerar kroppsspråk och ansiktsuttryck, och som kan få oss att framstå som tankeläsare. Det har nog bidragit till att vi blivit betraktade både som heliga, och i förbund med ondskan?

Jag kan dock meddela, att jag varken är det ena eller andra. Det kan jag sätta min hederstass på!

8 kommentarer:

 1. Men läsa tankar kan du väl i alla fall ;-)
  Jättefin bild på dina fina ögon , Gustav !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, allra lättast är att begripa när det är burinsättning på gång. Då gömmer jag mig så fort jag känner mattes tankar! :D

   Radera
 2. Den där blicken brukar jag använda när husse blir irriterad på mig, om jag exempelvis råkar ställa mig på tangentbordet.
  Lite tankeläsare vill jag nog ändå kalla mig. Jag vet direkt när husse tänker plocka fram gottiset, eller om det vankas veterinärbesök. *ryser*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan gissa att husse ber om ursäkt då för att tangentbordet råkat hamnat i din väg? Det där sista känner jag väl igen, visst vet man när man ska tvingas in i buren!?

   Radera
 3. Dina ögon visar klokhet, snällhet, iakttagelseförmåga, skarphet, mjukhet och en massa annat positivt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj då, det var väldigt vilken ögonläsare du är! Men jag tackar! Matte säger att en snällare katt än jag inte finns, fast det vet jag ju inte?

   Radera
 4. Här kan vi bara jama instämmande med Kattson, det ser ju alla att det där är ögonen på en synnerligt klok och snäll misse!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var snällt jamat, tack så mycket! :)

   Radera