Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 14 november 2016

Katten också!Det spelar visst ingen roll hur noga jag märker ut att detta är MITT OMRÅDE? Återigen har jag tassgripligen fått påvisa detta enkla faktum för en påflugen inkräktare! Och det var just vad han gjorde, hoppade på mig. Det vore ju önskvärt att jag vid sjutton och ett halvt års ålder skulle slippa hålla på och slåss för mitt territorium, men somliga tar ingen hänsyn. En stor gråvit katt inbillar sig att han ska kapa åt sig mark här?

Nu ligger jag här med ett stort sår på ena örat, och ett mindre på det andra. Självklart ska matte dit och peta i det dessutom, och blöta ner det. Gillar jag inte! 

Men innan uppgörelsen igår kväll var helgen riktigt lugn och  behaglig. Avkoppling varvat med arbete i lagom doser. Mingel med favoritgäster på lördagen. Så det där på söndagskvällen var allt väldigt onödigt!


 

13 kommentarer:

 1. Det var det fräckaste jag hört jamas på länge.
  Den gråvita inkräktaren borde skämmas för att ge sig på en senior katt som dig.
  Men, hyfs och omdöme saknas överhuvudtaget i dag, både bland yngre tvåbeningar som rånar o slår ner äldre och nu även fyrbeningar som ger sig på dig.
  Hoppas att det inte är så illa med dina öron så du behöver åka till vettisen igen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det ohyfsat??! Så tydliga varningsmärken som jag har satt överallt! Jag hoppas också slippa vettisen, men vi får väl se. Det ena såret ser inte så bra ut säger matte.

   Radera
 2. Nog är det väl märkligt att vissa tar sig såna friheter? Inte nog med att h*n inkräktar på DITT område - den hoppar på dig också! Det verkar nästan som om vi får ordna med gäng motståndare som friserar om öronen på inkräktaren istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är rätt stor, men den där är MYCKET större! Och säkert mycket yngre också, fast jag har inte frågat om åldern. Jo, nog skulle jag behöva förstärkning nu när inkräktaren inte följer givna lagar!

   Radera
 3. Hoppas det inte är så illa att du måste ha tratteländet igen?? Ve och fasa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, det finns en risk, tror jag, för det är svårt att låta bli att klia det där örat. Här har dessvärre hotats med det. :-(

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Men fyjam så otäckt att bli påhoppad sådär. Men du är väl försiktig så du inte skadas? *morrhårsdarr*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försiktig och försiktig...inte kommer jag ihåg det när jag ska försvara det som är MITT? Men jag håller med om att det inte är så kul att ha ont sen.

   Radera
 6. Fy så fräckt! Det är ju DITT OMRÅDE! Hoppas att det går bra med örat.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fräckt är bara förjamet!
   Om jag är duktig och inte river i örat ska jag få slippa tratt. Hoppas jag kan låta bli.

   Radera
 7. Det var det nedrigaste! Hoppa på dig, på ditt Område! Morr!!
  Lisa kanske kan växa upp fort och hjälpa till?

  SvaraRadera
 8. Bra jobbat med försvarandet av ditt Område, kompis! Tassen upp för dig - fast vi jamar verkligen med om att den Gråvite borde ha bättre vett än att ge sig in på ditt territorium...
  Tassklappar

  SvaraRadera