Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!







torsdag 15 april 2010

Ett osympatiskt vårtecken

Ännu en utedag. Det har varit alldeles perfekt lagom pälsvarmt. Har hållit matte sällskap när hon hållit på med något i rabatterna. Vet inte var hon hade för sig där. Efter ett tag tyckte jag det var rätt långtråkigt, hon höll på så länge på samma ställe. Jag tog i stället tillfället i akt och utförde några trädrusningar. Det är viktigt att hålla musklerna i trim.

Jag har förresten glömt att berätta att skällhunden var här i helgen. För er som inte känt mig så länge kan jag jama att det ibland bor en skällhund i huset bredvid mitt. Han brukar komma när det börjar bli varmt. Först bara på helgerna, men sedan, när det blir riktigt varmt, bor han här hela tiden ända tills det börjar bli kallare igen.

Om skällhunden tycker jag inte. Han tycker inte om mig heller. Medan jag tyst och stilla helt enkelt försöker undvika kontakt, springer han och skäller och skäller så fort han får se mig. Osympatisk typ, alltså. Jag får väl glädja mig åt att han inte bor här hela året. 

7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Det kom samma sak tre gånger, det är nog våren som gör att saker och ting fördubblar sig ;-)
  Det är inte lätt att tänka bort honom, som han låter. Men det är klart, jag får väl vara mest på andra sidan, där jag har min favoritgranne. Där är garanterat skällisfritt. Tass!

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt med värmen!Trevligt att få sällskap med matte en stund också! Den där skällisen verkar vara en riktigt otrevlig typ. Bra att du kan vara åt favortigrannens håll1 Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Vilken rackarns skällis! Skicka ett inslaget paket med Piff & Puff i. När han öppnar paketet så flyger två tokiga katter på honom. Sedan lär du nog ha skällisfritt ett tag.
  *tass*

  SvaraRadera
 6. Oj, det låter lite farligt med en skällis som inte gillar katter. Finns det något staket eller lina som håller honom på plats? Det måste vara svårt att inspektera sitt område om man har en lösspringande skällis efter sig, tänkte vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. DUI och DECO: Skällisen är en riktigt otrevlig typ. Det dumma är att han inte bryr sig om vad hans matte och husse säger åt honom. Ska skällisar göra har jag hört. Buff, buff!

  SIPPO: He-he vilken ovanligt bra idé! Det gäller bara att lösa problemet med att få in Piff och Puff i ett paket?

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Ja, lyckligtvis finns ett staket, annars skulle han ränna här hela tiden. Han skäller på alla här som rör sig, även på matte och husse. Mitt område åt det hållet är bara att glömma när skällisen är här. Tur det är lugnt åt andra håll. Tass!

  SvaraRadera