Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 5 april 2010

Min påskMin älsklingsrätt...
Kattsingen så läckert *smaska smaska*


Och vad käkar de andra på? Mitt fat är ju redan tomt?
Samma sak varenda gång...obegripligt *suck*

Vi har haft påskfest, det var kul. Fast den varade inte så länge. Någon minut, så där. Är inte det i kortaste laget för en fest?

Igår råkade jag ut för en otrevlig upplevelse. Jag låg i godan ro och tog igen mig i min fåtölj. Helt oväntat och överraskande fick jag då ett helt ton -minst- kompakt massa över mig. Det var matte, som utan att se sig för, också slog sig ner i min fåtölj. Med betoning på 'slog'. Jag blev inte glad,om man så jamar, men jag förlät henne i alla fall, och lät henne nådigt dela fåtöljen med mig.

Idag har jag haft besök av Piffs och Puffs tidigare husse. Vad jag kan förstå, tillhör han min familj på något sätt. Nu när han kommer har han alltid en matte med sig också. De klappar och kelar mycket med mig, men mest skulle jag uppskatta om Piff och Puff följde med dem hem. Tyvärr verkar det inte som om de vill det. Inte någon av dem. De säger att det är bättre här än i en liten lägenhet. Och mitt jam är det ingen som bryr sig om, förstås. Fast de sköter sig ju rätt hyggligt nu, Piff och Puff. Egentligen inte mycket att beklaga sig över. Men om jag fick önska en idealtillvaro....

5 kommentarer:

 1. Om ja fickde önska så skule de inte va fler katter här än Imma och mej - men de e ingen som lyssnar på de. Både matte å gammelmatte sejer att dom andra 4 katterna BEHÖVER få bo här för å va trygga resten av live, men Imma å ja då? Fånte vi va trygga, va? Nåjam de e ju inte så falit, men Majsan å ja komer inte övrens riktit, men matte sejer att ja ska inte glöma hur de va me mej å Imma i början - å sen blev vi bästisar! Så blire me dom här oxå, sejer hon, så du komer nog å sakna Piff å Puff om dom fösvinner.
  Conny klosterkatt

  SvaraRadera
 2. Det ser verkligen smaskens ut det där. Är det vitfisk månne? *nosar* Att ditt fat är tomt tidigare än de andras, beror antagligen på jordens vinkel mot solen. Med andra ord borde du få en extra portion gott. Angående ett ton massa som slog sig ner i skallen på dig, så kan jag jama om att du är inte ensam. Husse gjorde det när jag var liten kattunge. Jag rekommenderar att ligga på rygg med klorna utfällda... *kompistass*

  SvaraRadera
 3. Lite kul på min blogg. Du är utmanad på fotokull av mej. Kolla nu din fotomapp. Reglerna hittar du hos mej....

  SvaraRadera
 4. Ser läckert ut, er festmat. Fast festkommittén måste nog planera lite bättre. Inte ska väl en fest ta slut efter bara några minuter? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. CONNY KLOSTERKATT: Hmmm, bästisar? Det får väl räcka om man hälsar artigt på varann och inte slåss? Efter att ha låtit Puff bo hos mig i flera år kan jag jama alldeles bestämt att bästisar blir vi ALDRIG. Det blir nog lika för dig och Majsan tror jag. Ibland stämmer bara inte kattkemin. Då får man va' nöjd om man kan undvika varann utan att slåss, tycker jag.

  SIPPO: He-he, bra råd det där, att ligga på rygg med klorna utfällda. Det måste varit ännu värre för dig när du var liten. Jag har ju hunnit bygga upp litet muskler i alla fall. Och ja, visst var det vitfisk...av allra läckraste sorten. *minns längtansfullt* Tass på dig!

  SKAT-ANN: Tassar över senare i kväll...eller i morgon bitti!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Nä, jag tycker också det var ett alldeles för kort partaj. Fram för mer fest med vitfisk och Dentabits!

  SvaraRadera