Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!







onsdag 18 april 2012

Jag avslöjar...


Säkerhetsvakten intar högsta beredskap

Det är inte ofta jag visar mitt arbets-jag. Somligt vill man  ha litet hemligt. Eventuella inkräktare måste ju tas med överraskning, och då är det illa om de i förväg sett min farlighet. Här ska jag dock göra ett undantag. Det kan förstås också ha den positiva bieffekten att inkräktarna avstår inkräkteriet. Så jag tar chansen/risken.



14 kommentarer:

  1. Det var ett risktagande som heter duga! Fast med öronen lätt bakåtstrukna ser du ju minst sagt respektingivande ut. Tror inte nån inkräktare vågar sig fram där.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är förstås vad jag hoppas, att få slippa inkräktare helt och hållet. Skulle helst vilja slippa slåss, det brukar bli så tråkigt efteråt.

      Radera
  2. Oj, du ser väldigt respektingivande ut. Jag skulle då inte våga göra intrång på ditt revir. *darr, skak*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast DIG skulle jag naturligtvis inte hoppa på! Man slåss väl inte med KOMPISAR?

      Radera
    2. Nä, det har du så jamarns rätt i.

      Radera
  3. Oj!!! Att någon ens kommer på tanken att göra intrång på dina domäner, finner vi ytterst märkligt. Inkräktare måste ju vara komplett galna, dödsföraktande. Ja t o m självmordskandidater! Vilken pondus du har! Och med såna öron! Näpp, där sätter man inte sin tass oinbjuden! (Knostigt att du kan se så respektingivande ut, när du ser så mjausingens gosig ut annars...)
    nosgos å onsdagsgottisar (wooohooo, vi kom på vad det var för dag!)
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar, tackar! Jag slickar tacksamt i mig allt ni skriver! Jag ÄR ju för det mesta lugn och fridsam, men man ska inte vara FÖR säker på mig. Vem vet hur många inkräktare som krylla här då?

      Radera
  4. Högsta beredskatt med sidoläge? Är stilen en luring för att inkräktare ska tro att du inte är på din vakt? Snygg skyddsfärg du har, man ser dig knappt om man kisar lite!:)
    Buff från Fjutten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sidoläge fungerar alldeles utmärkt! Du ser väl hur tassarna är i full språngberedskap? Tyvärr blir min färg mindre och mindre bra som skyddsfärg nu. Såvida jag inte anlägger grön päls?

      Radera
  5. Mjausan, så respektingivande du ser ut att vara. Inte ska man släppa in några inkräktare inte på sitt område. Dom får hålla sig på sina områden, jamar vi.
    Du får skaffa ngn *markliknade färg* på din päls, så du kanske kan smyga dig på dina inkräktare isf, *Fniss*

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, inte ska här komma några och störa friden! Det jamar jag till alla som försöker. Fast en del hör litet dåligt.

      Radera
  6. Du ser verkligen ut att vara redo för batalj, om någon vågar sätta en tass på ditt Område! Samtidigt lätt tillbakalutad. Det är tecken på inre ro och säkerhet.
    Din färg är alldeles perfekt! Det gäller bara att välja gömställe..eh spaningsställe menade jag, väl. Sett bilden hos mig, den man ska hitta en katt i?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tur du ändrade dig där... ;)
      Ska tassa över och kolla bilden *nyfiken*

      Radera
  7. Du ser jamarimponerande ut på bilden. Cool och säker. Lugn och avslappnad, men man förstår ändå att du snabbt kan komma på tassarna om det behövs.
    Tassklappar

    SvaraRadera