Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 25 mars 2010

Piff kollar högvaktenKolla va' ja' gör...e' uppe å nosar i Gustavs tall...luktar jättemycket Gustav här...


Kattsingen vicken hög tall...här gäller de' å klamra sig fast

Ja' tror Gustav får ha tallen för sig själv

Vad nu då? Redan nere? Vadå trååkigt...det är ju en spaningstall...fattar du? Och jag som låg här så lugnt och fridsamt och lät dig gå upp på det allra heligaste *suck*

4 kommentarer:

 1. Piff är ganska lik mig (Dui) jag är ju också randig och har vita tassar! Det var gentlekattigt att låta Piff kolla ifrån tallen, skönt för dig att hon inte vill vara där! Dåhar du ju den bästaste platsen för dig själv! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Jag håller med ovanstående jamare, det var verkligen gentlekattigt av dig att låna ut tallen. Typiskt en tjej att vilja titta utan att verkligen göra nåt. *suckar* Men du är då en förebild för oss andra katter.

  SvaraRadera
 3. Det är helt klart, av bilderna och texten att döma, att Piff har påtensijal som spanare. Trots detta låter hon dig behålla tallen för dina egna spaningar. Jag tycker hon verkar vara en hyvens katt och kompis.

  SvaraRadera
 4. DUI och DECO: Har sett att ni är rätt lika varann. Tyckte själv att jag var hygglig som inte hade några invändningar alls. Men det är ju min favvoplats, så det gör inget att hon inte fattade hur bra den är.

  SIPPO: Nä, hon fattade inte alls grejen med det hela. Men, som jamat, det var nog lika bra.

  KATTSON: Njaam, hon får nog nöja sig med att vara förste assistent tills vidare. Okej, spana duger hon till, men när det kommer till försvaret....då är moralen inte hög kan jag jama. Hyvens och hyvens, det är väl att ta i. Vi står väl på rätt vänskaplig tass med varann för det mesta. Det kan jag gå med på. Men det har blivit bättre mot förr, så vem vet. Kanske uppgraderas hon till hyvens så småningom.

  SvaraRadera