Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 25 augusti 2011

Det räcker väl??

Jag tycker faktiskt det finns två katter för mycket här...


.....det kan väl räcka med mig?

Här har jag satt mig ner för att hälsa min gäster välkomna. De kommer vilken minut som helst. Vad gör den där kattskylten här egentligen? Okej, texten "välkommen" kan gärna stå där. Och så jag bredvid. "Välkommen" + en riktig, lagom stor katt i sina bästa år. Vilken gäst blir inte lycklig för ett sådant mottagande?

Fast det är klart...om jag skulle få förhinder att välkomna på grund av akut arbete eller så, är det kanske bättre med de där kattkopiorna är inga alls? Hmm...tål att tänka på...


22 kommentarer:

 1. Självklart kan de där små kattskyltarna aldrig framkalla samma välkomstkänsla hos era gäster som du. Och jag tror inte att någon av dina människor inbillar sig det heller, det hade ju varit en förolämpning av rent tasstronomiska mått.
  Se det som en kul, harmlös grej, och försök för gästernas skull vara på plats i egen kattson så ofta som möjligt när ni får besök.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 2. FRASSE: Du har så rätt! Som alltid. Naturligtvis kan INGENTING ersätta en livs levande, sällskaplig katt som sitter beredd med en välkomstbuff!

  SvaraRadera
 3. Matte gillar er nya Välkommstskylt , men så är hon ju oxå en 2-bening ;-)
  Jag tycker som du att det hade räckt det stått Välkommen och så du sittandes jämte när det kommer gäster :)

  SvaraRadera
 4. KJELLE BUS: Nästa gång matte köper skylt, ska det stå bara "välkommen". Det har jag bestämt. För jag är faktiskt nästan alltid hemma när det kommer gäster. Gäster brukar alltid innebära positiva grejer!

  SvaraRadera
 5. Gullig skylt, det tycker vår matte med! Vi har ingen, men vi välkomnar gästerna på verandan... oftast i alla fall ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Jamar som dom andra, det räcker med en skylt som det står välkommen på och så dig. Bättre än så kan det ju inte bli. Matte har en skylt med tre katter på. Varför, undrar vi. Hon har ju oss.

  SvaraRadera
 7. HJULIA och SMULAN, AMANDA: Jaså, ni är också välkomnande! Verandan är väl ett bra ställe att vänta på? Och inte behövs nån skylt, gästerna ser väl att de är välkomna ändå!

  SvaraRadera
 8. SKRUTTEN och SKORPAN: Har er matte en med TRE katter på? Det var väl att ta i ändå? Då kanske man inte ska klaga så mycket på mina två....

  SvaraRadera
 9. Skylten var jättefin. Fast det är klart att man känner sig mer välkomnad av en artig och belevad rödpälsad gentlekatt än av plåtkissekatterna. Jag menar, hur många nosbuffar får man att dem? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Hmmm, men om du nu skulle mot förmodan vara borta när det kommer gäster, kan gästerna inte vänta tills du är tillstädes???? De kan t ex få en kudde att sitta på medan de väntar så blir det bekvämt och skönt för dem.

  SvaraRadera
 11. Ingenting slår ett välkomnande från en kändiskatt som dig. Jag tror att skylten betyder att det bor en snäll kattmänniska där, så du behöver nog inte slåss mot den.

  SvaraRadera
 12. Naturligtvis är det allra bästa att bli välkomnade av Dig! Men om du nu råkar vara ute på patrullering så kan väl de där två duga.Nosbuff

  SvaraRadera
 13. Det är väl inget fel på skylten i och för sig, men den är ju TOTALT felplacerad. Den skulle kunna finnas hemma hos nån som inte har nån katt men som längtar efter en. I ditt fall är det ju inte alls aktuellt.

  SvaraRadera
 14. alltså så här är det - du är bäst! så är det bara, men, skulle du va upptagen så kan det gå bra med en skylt, i nödfall....alltså

  SvaraRadera
 15. FINDUS, ISAK och RASMUS: Nä, inte får man några nosbuffar av de där ynkliga stackarna. Det får man däremot rikligt av en rödpälsad gentlekatt! Tack för den beskrivningen!

  SvaraRadera
 16. MAURICE och KAJSA: Det har ni rätt i! Varför ska alla stressa så nu för tiden? Det kan ju definitivt vara värt litet väntan på trappan att få nosbuffas och benstrykas av mig. Och visst, nog kan jag väl alltid ordna fram en kudde att sitta på. Man ska inte vara knusslig.

  SvaraRadera
 17. SIPPO: Tror du att man ska tolka skylten så? *funderar* I så fall borde jag ju ordna en till min favoritgranne också...eller han kunde få den här? Måste tänka på saken.

  SvaraRadera
 18. DUI och DECO: Jo, jag har också tänkt litet i de banorna. Man kanske inte ska vara HELT emot arrangemanget. Om man nu inte ska göra som Maurice och Kajsa föreslår, väntkuddar på trappan.

  SvaraRadera
 19. KATTSON: Mmm, där tänker jag då på favoritgrannen. Han har ju mig, men inte ALLTID. Då skulle han kunna trösta sig med plåtkissarna. Måste fråga honom.

  SvaraRadera
 20. MAYA: Inget slår ett mottagande av mig kattligen, det är vi helt överens om. Med hänvisning till vad jag svarat de andra kompisarna, funderar jag just nu på om jag skulle sätta skylten på tomtgränsen till grannen? Då skulle både hans och mina gäster välkomnas om jag är borta och jobbar. Mmm. Kanske bästa idén.

  SvaraRadera
 21. Jamarfin skylt!
  Som sagt, bättre att de sitter där uppe än att du blir fastspikad.
  För du har Området och ta hand om, inte bara jama 2beningar välkomna.

  SvaraRadera
 22. MAX och MÅNS: Ha-ha, ja, det har ni ju rätt i! Sitta fastspikad låter inte som nån drömtillvaro, precis! Jo, det klart jag har Mitt Område, men jag är väldigt noga med artigheten också. Jag gillar när det kommer tvåbeningar!

  SvaraRadera