Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 31 augusti 2011

Har ni hört något så korkat??

Jag har hört ryktet ett tag, men inte kunnat tro att något så förfärligt skulle kunna hända här. Min fiskaffär har stängt idag! Och kommer aldrig mer öppna! Hur kan de göra så, när de vet att en husse ofta kommit in och handlat vitfisk till sina behövande katter? Jag förstår ingenting? Hur har de nu tänkt att dessa katter ska kunna få sitt helggodis? 

Och vet ni varför fiskaffären har stängt? Nä, hur skulle ni kunna veta det? Det är av ett så konstigt skäl, att jag allvarligt börjar ifrågasätta människors intelligens? Åtminstone vissas. Den som äger huset ska göra lägenheter där. Det är okej. Katter behöver någonstans att bo. Men fiskaffären ska inte bli bostad. Och nu kommer det: Ägaren tror inte att människor vill ha en fiskaffär i huset!!! VA??!! Har ni hört något så korkat? Vad kan vara bättre än att ha nära till en fiskaffär? Jag bara frågar?

Nu har vi fått vår sista fiskfest från favoritaffären. Varsin rejäl portion spätta. Ja, åtminstone påstod matte att den var rejäl. Min var som vanligt alldeles för snålt tilltagen. Men det fixade jag till.
Spätta, det var för jamarns smaskens...varför får jag alltid för litet?

Men det ordnar sig ser jag...här finns det mer...ursäkta, Puff...djungelns lag råder...

22 kommentarer:

 1. Du skojar! Vad är det för en snedvriden ägare? Han hade bara behövt fråga första bästa katt han såg om det var OK med en fiskaffär i ett bostadshus och han hade fått svaret! "JaaaaAAAaM!"

  Fast... en tanke... tror du inte... uhmmmm... Alltså... KANSKE skulle de kunna öppna en vitfisksaffär i ditt hus? Eller hos leverkorvsgrannen-med-hatt? Han kan t ex importera leverkorv och sälja i butiken också. Och du kan ju vakta allt och se till att inget hamnar i orätta tassar.

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Näe, vad är det du jamar?! Man tar sig för pannan av människors dumhet. Förstår de inte att de förstör för dig - traktens säkerhetskatt. Hur ska du kunna fullfölja dina åtaganden utan ett stadigt flöde av vitfisk. Man ser ju på bilderna hur du måste slåss om maten bara för att inte svälta ihjäl. *tröstartass*

  Hm, husse säger att han skulle då rakt inte vilja bo granne med en fiskaffär. Han är inte klok i skallen.

  SvaraRadera
 3. Mjau, vad är det du jamar om, ska fiskaffären bort?, mysko det däringa jamar vi.
  Vi som gillar fisk, måste väl få ha fiskbutiker där vi bor, eller hur.
  Klart att vi katter måste ju ha ngn stans att bo, men att ta bort fiskaffären, nä det var väl jamars dumt.

  Tass Tass

  SvaraRadera
 4. varför skulle inte människorna vilja ha en fiskaffär i sitt hus. Min människa skulle va jätteglad för det. Hon tycker om fisk hon oxå.

  SvaraRadera
 5. Det var det värstaste, så kan man ju inte göra! Det är väl klart att man vill ha en fiskaffär som granne, skulle vara helt ok att flytta dit "slickar oss om nosen" Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Jamars så dumt.
  Vilken 2bening vill inte vakna av underbar fiskdoft i sovrummet? Det skulle vi vilja!

  SvaraRadera
 7. Den där fastighetsägaren är bara ännu en tvåbening som skulle behöva Gustavs Klokbok. Jag hoppas i alla fall att din fiskhandlare hittar ett annat ställe att öppna sin butik. Kanske närmare dig?

  SvaraRadera
 8. MAURICE och KAJSA: Det bara sprutar goda idéer ur er, den ena efter den andra! Absolut att jag skulle vilja ha en vitfiskaffär i mitt hus. Skulle till och med kunna ha litet räkor och sånt. Och varför inte leverkorv, som ni föreslår? Bara lagret vore tillräckligt, så det inte sinade. Det är bara en liten detalj att fixa. Bearbetandet av matte och husse.

  SvaraRadera
 9. SIPPO: VA??!! Vad MENAR er husse? I detta specifika fall måste jag hålla med dig. HAN ÄR INTE KLOK! Undrar just vad han har att säga till sitt försvar?

  SvaraRadera
 10. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Riktigt jamarns dumt! En fiskaffär tillhör väl de kattliga rättigheterna?

  SvaraRadera
 11. MAYA: Din matte är en klok matte! Synd att det inte är hon som äger huset där fiskhandlaren slängts ut.

  SvaraRadera
 12. DUI och DECO: Ja, ni tycker det, ni också? Inom kattsläktet är det nog ingen som en avvikande åsikt i den här frågan, skulle jag tro!

  SvaraRadera
 13. MAX och MÅNS: Mmmm, jag kan riktigt känna vilka ljuvliga dofter man skulle få insupa *drömmer*

  SvaraRadera
 14. KATTSON: Tvivlar på att en klokbok skulle kunna påverka en sån knäppskalle. Och, suckjam, ingen ny fiskaffär blir det. Han som hade den flyttar härifrån. Det är så dumt. Husse kunde alltid få "en liten bit till katterna" där. Hoppas husse hittar fiskaffärer på andra orter.

  SvaraRadera
 15. Men jisses så urbota dumt tänkt !!!
  Fast det är klart att 2-benta är ju inte kända för sin smarthet precis ;-)
  Här i stan så fick ett bageri bygga om sitt fläktssystem så att den nybakade bröddoften kom ut en bit ovanför taket för boende klagade på doften !!!

  SvaraRadera
 16. KJELLE BUS: Gissar att de klagade bara för att de blev så sugna på allt gott, och så åt och åt de tills de nästan sprack. Som jag skulle göra om jag bodde granne med en fiskaffär...

  SvaraRadera
 17. Skandal att din fiskaffär måste stänga! Där tänkte nog inte fastighetsägaren till. Med sådan lyx som stadig tillgång till god fisk i huset så skulle människor säkert köa för att flytta dit. Sedan måste vi jama, att det är helt rättvist att du fick smaka spätta av Puff. För inte så länge sedan fick ju hon dina sista två bitar torrisar. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 18. Det var det värstaste vi har hört! HUR kan fastighetsägaren vara så korkad???
  Fiskaffär är ju det bästaste som finns, om vi hade en nära oss, skulle matte handla där flera gånger i veckan. Hon tycker om fisk lika mycket som vi. Vi äter fisk flera gånger i veckan ändå, men då får och måste det bli fryst fisk.

  FÄRSK FISK ÄR DET GOTTASTE SOM FINNS! MUMS!
  Vi får hoppas att den kan öppna nån annanstans i närheten.

  =^.^=

  TRÖSTEBUFFAR

  SvaraRadera
 19. Tvåbeningarnas förmåga att hitta problem där inga finns är närmast genial. Det är som om de inte står ut med att allt bara tassar på och fungerar. Har de för lite att göra?
  Kan ni inte ordna någon form av kattifestation? En demorrstration? Vi katter är ju en av de grupper som drabbas hårdast när man lägger ner den här typen av företag.
  Hoppas era tvåbeningar har möjlighet att fixa fisk på annat håll om nu fiskaffären måste försvinna.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 20. FINDUS, ISAK och RASMUS: Tror inte att fastighetsägaren förstod hur många människor som skulle uppskatta att ha nära till fiskaffären. Och inte bara de som bor hos en katt.
  Hade inga samvetskval alls för de där bitarna spätta. Inte ett dugg!

  SvaraRadera
 21. HJULIA och SMULAN, AMANDA: Vi äter också fisk flera gånger i veckan, även matte och husse. Och visst är färsk fisk det allra bästa. Men det begriper inte den dumma fastighetsägaren.

  SvaraRadera
 22. FRASSE: Det är jättemånga som är arga för att fiskaffären har stängt. Den har funnits här över sextio år. Var ska det finnas en fiskaffär om inte vid havet?
  Den stora affären här har litet färsk fisk också, fast den är mest inplastad, i tråg. Det är inte riktigt detsamma.

  SvaraRadera