Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 16 augusti 2011

Vad man kan göra på en altan

Min nya altan är riktigt bra. Är ofta där. Skön att ligga och vila på, till exempel.

Man kan ligga och spana bort mot fågelbordet. Där är fullt jämt. Matte slutade aldrig ge dem mat, så här är massor av feta små stekar. Men jag tittar mest. Finns så mycket annat som är godare att äta.

Man kan ligga och filosofera en stund

Eller göra roliga miner

Stretcha musklerna

Och sist, men viktigast, ÄTA!
 

22 kommentarer:

 1. Frågan är nog mer, vad kan man INTE göra på en altan.
  Tom leverkorven kan ju titta förbi om du har tur. :-)

  SvaraRadera
 2. Altaner är väldigt användbara, det är ju du ett levande bevis för. Bilder där du filosoferar är ju bara för bra. Man verkligen ser hur du tänker djupa tankar.

  SvaraRadera
 3. Visst ät det mysigt ute!
  Vi har ingen altan, så vi nöjer oss med verandan *fniss*
  Rastgården är ändå bäst!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. MAX och MÅNS: Nja, leverkorven är nog det enda som INTE tittar förbi där, för det är helt fel håll. Men det gör inget, för när inte leverkorven kommer till altanen, kommer jag till leverkorven!

  SvaraRadera
 5. SIPPO: Jag trodde det skulle bli besvärligt när min gamla altan blev innätad och oåtkomlig, men den här är NÄSTAN lika bra. Bara soffan saknas.
  Filosoferandet är ju en del av vår vardag. Är säker på att du också har platser till sådant!

  SvaraRadera
 6. Det här är ju en tipsguide som också tarvar en Gustav. När klokboken är klar kanske en tipsbok kan bli aktuell? Många tvåbeningar behöver lära sig vad men kan ha en altan till. Många använder den på helt fel sätt.

  SvaraRadera
 7. HJULIA, SMULAN, AMANDA: Veranda är ju nästan detsamma. Och ni har tjusigaste rastgården, där kan man säkert göra ännu mer saker än på altanen!

  SvaraRadera
 8. KATTSON: Några saker har jag gemensamt med matte och husse. De vilar där också. Och äter. Men det är klart att det finns många fler användningsområden. Jag ska försöka visa några för dem, så att den utnyttjas bättre i fortsättningen.

  SvaraRadera
 9. Din altan måste ju vara den mest purrfekta altanen som finns ??!!
  I alla fall om man är katt :)

  P.S Dom där långhåriga korna går inte på den där stubbåkerna som jag tassad på häromdagen , dom går längre bort och det finns ett staket runt hela deras hage = TUR !!!

  SvaraRadera
 10. Ja, tänk så mycket vi katter uträttar medan våra tvåbeningar anklagar oss för att bara ligga och slappa! Löser världsproblemen, motionerar, roar folk med vår mimkonst,och mycket mer. Kort jamat: Vi är en tillgång för hela tvåbeningssläktet vare sig vi står, sitter eller ligger.
  Din altan verkar vara optimalt utformad för katter. Men blir lite avis...
  Tassklappar

  SvaraRadera
 11. Altaner är riktigt bra! Sååå fina bilder på dig Gustav! Nosbuff

  SvaraRadera
 12. KJELLE BUS: Absolut godkänt åtminstone, det måste jag jama. Fast litet mera tak hade inte skadat.
  Vilken tur med de långhåriga, blev litet orolig för din säkerhet där ett tag!

  SvaraRadera
 13. FRASSE: Det går inte att bry sig om vad de anser. Vi VET ju ändå hur det ligger till. Jag undrar just om det finns några andra än vi som kan se så avslappnade ut när vi jobbar?

  SvaraRadera
 14. DUI och DECO: Ja, ni har ju också en, även om den inte är öppen, som min. Men ni har det jamarbra på er altan också, har jag sett!

  SvaraRadera
 15. Jättebra undervisning om vad man kan göra på altanen. Hoppas att dina människor tar till sig det. Det är säkert jättesällan som de ligger och filosoferar där, exempelvis. Sånt behöver man! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 16. FINDUS, ISAK och RASMUS: Hittills har de missat att ligga där och filosofera, åtminstone vad jag vet. Ni har ju ingen altan, men man vet aldrig, nån gång kanske ni får en balkong. De är lika bra, tror jag.

  SvaraRadera
 17. Vilken fin altan!!! Den passar dig perfekt! Till och med färgen går ton-i-ton med dig! Här förstår vi att du tänker nästan alla kloka tankar!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 18. MAURICE och KAJSA: Jag tror att matte och husse tänkte på att färgen skulle matcha mig när de valde trä? Jo, så måste det ha varit. Och den är utmärkt att tänka på. Nästan magisk.

  SvaraRadera
 19. Fina bilder på dig gustav, där på din nya altan, mjau
  Ser jamara härligt ut.
  Vi har ju våran rastgård att vara i.

  Vet du vad Gustav:
  Jag Chicko blev kvar ensam i våran rastgård i dag när matte åkte bort ngn timme, HMPF.
  Matte blev helt förstöd när hon kom hem och såg att jag var ute när hon kom hem, MEN hon har bett mig om ursäkt och allt är förlåtet från mig oxå.

  Matte brukar kolla att vi katter är inne innan hon ska ngn stans, men inte denna gång,
  *funderar på att tassa en lapp* på hennes utedörr, *glöm inte oss katter, mjau

  Tass Tass

  SvaraRadera
 20. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Förstår att du är upprörd, Chicko! Inget vidare kul att vara helt ensam där ute. Tur för människorna att vi katter har ett förlåtande sinnelag. En lapp på dörren låter som ett bra förslag!

  SvaraRadera
 21. Måste ju tassa in till en sån sötis,såg dina tassavtryck hos Dui & Deco...
  Härlig Altan du har /NosePûssar från oss!

  SvaraRadera
 22. ANNMI: Va' kul att du tittade in! :)

  SvaraRadera