Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 12 juli 2018

Lisa: Jag frossar


Bättre än så här kan det inte bli! Fjärilen snurrar gäckande runt, samtidigt som jag tar mig an min favoritvippa. Jama om att frossa i härligheter!


För övrigt måste jag jama att jag gillar hur skönt det är i luften hela tiden! Har mer eller mindre bosatt mig på min altan. Har tyvärr inte träffat på nån mer mus, däremot en massa andra, mindre kompisar som kryper omkring. Hur intressant och spännande som helst! Dessvärre brukar de inte vara så uthålliga, utan tröttnar och lägger sig ner när jag lekt med dem en stund?

Nu önskar jag och de andra som bor hos mig att ni får en bra helg! Om mina människor fick bestämma skulle det innefatta rejält med regn. De är för konstiga?!


       

10 kommentarer:

 1. Här är matte lika konstig och önskar också regn. Vi längtar mest till nästa vecka då mattes semester börjar så vi kan vara ute på balkongen hela dagarna. Nu är hon så elak att hon stänger den när hon är på jobbet. Men vi får vara där hela nätterna nu när det är så varmt. Jamarns vad spinnande det är med alla ljud då!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så härligt ni ska få det snart! Förstår att ni längtar efter att få vara på balkongen på dagarna också, man kan inte få nog av utevistelse nu! Och det är ju ändå fint att ni får vara där på nätterna, jag tycker nog att det är som allra mest intressant då!

   Radera
 2. Det märks att du är ung Lisa, jag skulle aldrig orka leka på det sättet i denna värmen. Ett par små rusch o sen får det vara bra.
  Förstår att du gillar altanen.
  På sådana är det spännande med en massa småkryp som du jamar om och ibland irrar sig fjärilarna in också. Och vilka dofter o ljud man får på köpet.
  Tänk, mina människor har samma inställning som dina.
  En massa regn i lagom takt jamar dom om.
  Tror inte att dom blir bönhörda denna veckan heller.
  Ha de gott du också med Gustav och dina människor.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådär jamar Gustav också, han rör sig knappt alls där ute. Kanske blir det så för mig också nån gång, men ännu har jag samma fart som vanligt!
   Det rör sig kryp mest hela tiden på altanen, så jag har fullt upp att vakta alla, precis som jag gissar att du har?
   Nä, här suckas det också för att det inte finns något regn i prognoserna lång tid framåt. Fast Gustav och jag är rätt nöjda! Vinkar till er på andra sidan viken!

   Radera
 3. Vi är på vår innätade altan nästan dygnet runt just nu! Ibland går vi in för det är svalare inne än ute - knasigt väder !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är ni som jag, visst är det toppen att kunna vara ute dygnet runt?! Ibland tassar jag också in och lägger mig på mattes säng, för där är rullgardinen nerdragen, det är rätt skönt!

   Radera
 4. Hihi. Vilka kaninsparkar du ger vippan, den hade aldrig nån chans.
  Kan du tänka dig, husse vill också ha regn. Hur skumt är inte det??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara litet senare dödade jag den, men matte opererade den så den återuppstod som tur är!
   Människorna klarar visst inte så mycket sommar, och då har de ändå inte päls??

   Radera
 5. Du kan verkligen jobba intensivt! Tänk så många saker du har i luften. JAg har också hört att det är många som vill ha regn. Konstigt, men för min del spelar det ingen roll. Vi är torra om tassarna här på katthemmet i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är rätt intensiv av mig påstår mina människor. Fast de säger att jag börjar bli bättre, men jag förstår riktigt vad de menar med det??
   Regn bryr jag mig inte heller om, tack och lov är det tak över hela min altan!

   Radera