Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 5 juli 2013

Semesterstängt


Om jag inbillade mig att jag skulle komma undan, så trodde jag fel, fel, fel! Helt utan några som helst KMBL-förhandlingar har här beslutats om att jag inte ska få meddela er mina viktiga nyheter mer den här månaden!

Eftersom jag, som vanligt, inte har något att sätta emot, måste jag medge att ni kommer mötas av den här bilden hela juli. Jag hoppas att ni har det så bra allihopa med härligt väder, att ni ändå inte har lust att sitta framför datorn?!

Önskar er alla en härligt jamarskön juli-sommar, så tassas vi när augustimörkret börjar göra kvällarna riktigt intressanta!

 

17 kommentarer:

 1. Ha en härlig semester!

  =^.^=

  Semesterbuffar

  SvaraRadera
 2. MEN GUSTAV - jag klarar mig inte utan dina små funderingar. Det kommer aldrig att gå!!! Hälsningar Bezzie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska minsann påjama det för min matte, som får såna tokiga idéer som att ta ledigt från datorn!? Det är väl inget jobb att sitta framför den? Fast å andra sidan är jag ju ute nästan jämt nu, så det blir inte så mycket att fundera på. Men jag kommer tillbaka, och då hoppas jag du hittar tillbaka hit!

   Radera
 3. Men, men, vi kommer ju sakna dig massor!
  Ha en jamarhärlig semester och jaga massor av muslingar för oss också.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra, jag gillar att vara saknad ;) Och muslingar ska jagas, var då säker!

   Radera
 4. MEN vad jamar du Gustav, ska du ha semester? Klart som jamas du får ha det, *skojade bara med dig* Mjau.
  Ha en jamans trevlig och skön semester. Vi kommer att sakna dig jamans mycket.

  Tass tass på dig, så jamas vi igen i Augusti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska ni ha, och visst jamas vi i augusti! :)

   Radera
 5. Ha en mjausingens skön semester Gustav. Det är du värd. Vila tassarna ordentligt så jamas vi igen om några veckor.
  *NosBuff*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Fast vila tassarna....ska nog försöka träna några tass-på-musen-övningar för att finslipa motoriken. Men mycket vila i solen blir det också!

   Radera
 6. Jag hade accepterat om DU behövt semester som jobbar så hårt, men att MATTE bestämmer att hon ska ha semester - njaej, det vet jag faktiskt inte om jag kan acceptera. Får nog fundera lite på det. Men jag hoppas juli månad går fort så jag snart hör från dig i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle nog jama att juli månad kommer gå väldigt fort. Nästan FÖR fort. Det är ju precis så här jag skulle vilja ha det alla andra månader också, med varma kvällar och nätter och mycket sol på dagarna. Naturligtvis tycker jag att matte gott kunde sitta framför datorn och tassa ner vad som händer i mitt liv, men inga överjamanden har hjälpt. *suckjam* Men vi tassas snart igen!

   Radera
 7. Jam så trist, både för dig och för oss. Jag kommer ju sakna ihjäl mig efter dina inlägg. Vem ska nu komma med kloka fredags-råd? *suckar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka skicka litet telekattiskt till dig, men nästan lika fort som det går att jama musling är jag tillbaka! :)

   Radera
 8. Ha det underbart, käre vän, kommer förstås att sakna dig, men vi är fler som tar lite ledigt då och då och det kan ju vara mysigt att längta lite efter varandra också :-) <3
  Vi ses snart igen!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 9. Ha en hääärlig semester nu !
  Ses i Augusti :)

  SvaraRadera