Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 27 augusti 2013

Orättvist i kubik


Det försiggår dagligen stora orättvisor här i mitt eget hus. Puff får mycket mer delikatessmat än jag! Nästan bara sån, faktiskt. Jag är helt övertygad om att hennes mat är jättebra för min mage också, fast jag inte har löst bajs.

E'ru färdig snart?

Nähä.

Bäst att passa på, innan matte ser mig!

Så var det roliga slut...9 kommentarer:

 1. Men vad är det du jamar Gustav? Igår berättade du att du inte fick ta hem egen mat och idag får du vackert sitta och titta på när Puff glufsar i sig delikatessmat. Så här kan det inte fortsätta! Vi vet att du är en väldigt snäll och försynt kisse men nu får du allt sätta ner tassarna och protasstera!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag veeet, det är ett elände att vara så här timid och försynt som jag är! Men det händer ibland att jag kör iväg Puff, eller rättare jamat, hon är så rädd för mig att hon ger sig frivilligt om jag sätter mig riktigt nära! He-he. Så jag tuffar till mig ibland! :)

   Radera
 2. Du är verkligen ett föredöme när det gäller tålamod. Så fin du ser ut där du sitter och väntar på att Puff ska vräka i sig den goda maten och att du åtminstone ska få några smulor. Skandal är bara förjamet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska vidarebefordra din åsikt till matte. Man kan ju alltid hoppas att något tränger in!

   Radera
 3. Det där är ju diskri..diskru..äsch riktigt orättvist! Klart du ska ha samma! nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag jamat om till matte en längre tid! Förstår inte varför man måste ha löst bajs för att få så god mat? Och Piff håller med. Men vad hjälper det? *suckjam*

   Radera
 4. Jam så elakt att inte bjuda dig på samma gottiga mjukmat. Förstår inte matte att dina muskler kommer förtvina av svält och vem ska då vakta huset? Tjejerna, eller? Pffft, tillåt mig hånjama.. Hahaha-jam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag överlever nog bara tack vare att Puff ibland går ifrån maten, annars skulle nog musklerna bli som du skriver. Visst är det märkligt vad många av våra bekymmer som handlar om mat? Mattar och hussar, de äter väl precis vad de vill, efter vad jag förstår??

   Radera
 5. Men fyjam så elakt av Puff att inte åtminstånde spara på lite av den goda maten till dig Gustav !!

  SvaraRadera