Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 18 september 2017

Och så dök han upp igen!Oj, vad det har regnat sedan sist! Men vilken katt tror ni vägrar ge upp sin utevistelse? Bara det inte blåser, utan regnet faller rakt ner, får jag skydd inne vid väggen. Visserligen har mitt sittunderlag blivit blött här, men det bryr jag mig inte om. Fast ibland måste till och med jag ge upp. Inte för att tassa in förstås, utan för att krypa upp i mitt skåp i växthuset. Sedan får det vräka ner bäst det vill!

Det finns bara en sak som kan omintetgöra mitt sköna uteliv. Just det, inkräktaren! Idag har han tassat omkring här igen och stört mina rutiner. Helt plötsligt befann jag mig på fel sida ytterdörren! Med tanke på hans storlek är det kanske säkrast? Men protestera, det kan man väl få göra ändå?


10 kommentarer:

 1. Jama om att vräka ner.
  Sen i onsdags förra veckan har det trillat ner 105 mm hos oss.
  Hur mycket har du fått?
  Vilken lycka ändå att du var på fel sida om dörren, tänk om han hoppat på dig igen, usch...
  Tycker att du ser pigg ut på bilden, hoppas att du känner dig sådan också.
  Hur mår matte?

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. En dag hade vi en hel sjö på tomten, men jag har inte mätt hur mycket det kommit. Blöta tassar har det blivit i alla fall!
   Det är en rackarns STOR katt, den där inkräktaren. I min krafts dagar hade jag nog kunnat klara av honom, men jag har ju tyvärr krympt några storlekar...Visst är jag pigg! Tappade aptiten någon dag, men den har jag hittat igen!
   Matte jobbar på att bli pigg hon med, men allt tar ju litet för tvåbeningar, som du vet!

   Radera
 2. Åh finaste du! Klart man vill vara ute men ibland är det skönare inne..sen har du ju det bra med växthuset också! Bra att du slapp tampas med Inkräktaren! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan hålla med om att det skönare inne - på nätterna! Övrig tid tycker jag det är jamarjobbigt att vara inne!
   Jo, ett slagsmål till med otäckingen vill jag absolut undvika!

   Radera
 3. Man ska välja sina strider. En sån där dumsnut är inte värd att ödsla energi på. Du ska inrikta dig på att ha det bra - det är du värd efter allt du gjort och gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att låta den där komma hit och malla sig ostraffat, det är inte lätt, kan jag jama! Men såklart vill jag bara ha det bra! Och så länge som jag har två vakter i form av matte och husse som spanar kanske jag slipper slåss?

   Radera
 4. Härligt att du framhärdar med utelivet trots det blöta! Men bra ändå att växthuset finns när det blir alltför vått.
  Det räcker säkert med en blick från dig för att Inkräktaren ska lägga benen på ryggen. Men närstrid är nog bäst att undvika, vi jamar som Kattson, ge järnet på att ha det mysigt och gott i stället <3
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte varför, men just nu ÄLSKAR jag att sitta på bron, oavsett väder!? De får allt bära in mig, om jag ska komma in! Jam ni, om det vore så väl att en blick räckte!!! Ni skulle bara se hur stor och stöddig han är! Men uschjam för att bli sådär skadad igen...näe, det vill jag verkligen inte!

   Radera
 5. Tänk att den däringa inkräktaren aldrig ger sig, nu får han lägga av och INTE bråka med vår bästaste Gustav!!! Punkt slut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Började nästan hoppas att han flyttat, för han har inte synts till på ett tag. Men så dök han upp igen... :-((

   Radera