Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 30 augusti 2018

Så var det dags igen
Dags igen...


Jahajam, så var det dags igen. Regn, regn, regn. Bara vara inne. Från morgon till kväll. Tråååkigt!!! Husse blev trött på att höra mina klagosånger och la sig i sängen med en bok. Inte mycket till kompensation, men alltid något. Det är ju faktiskt ganska trivsamt att ligga på honom.

Husse är liggvänlig. Kan vila på honom flera timmar. Matte är inte alls lika bekväm? Kanske ger jag henne tio minuter ibland. Förut brukade vi dela säng på nätterna, även om jag då låg bredvid henne. Inte nu längre. Vill helst vara ensam på natten, i min sköna soffa. Så det kan bli?

Snart är det helg igen. Får nästan alltid besök av min favoritminis då. Hoppas ni också får göra något riktigt mysigt när september månads första helg är här!


 

6 kommentarer:

 1. Nu får man leva på minnen verkar det som. Sommaren har ju varit fantastisk. Men inte kan jag tro att husse blir trött på dina klagosånger? Nä, han är nog bara glad över att du är inne och ligger på hans mage tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju inte säker, men ju mer jag sjunger desto mindre glad låter husse på rösten? Efter nån halvtimme låter han inte alls nöjd? Men det kanske är som jag inbillar mig??

   Radera
 2. Förstår att du inte gillar att vara inne hela tiden pga regnet, men jag tror nog att dina människor uppskattar det som trillar ner från himlen.
  Kan jama att mina är överförtjusta.
  Matte jamar o tjuter av glädje över varje mm.
  Jag tittade i smyg när matte kollade vädret på DMI och då såg jag att det ska bli jamarfint nästa vecka.
  Du kommer kunna vara ute jättemycket och njuta.
  Ha en riktigt härlig helg med din minis o dina andra människor.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan jama att mina människor är lika besynnerligt förtjusta i regnvädret?? Jag har väldigt svårt att se något positivt med det? Hoppas du har rätt om nästa vecka, jag känner mig inte redo för bara inomhuslivet!
   Hoppas du och dina människor också får det fint tillsammans!

   Radera
 3. Jam, det där med sömnvanor är ju så individuellt. Jag, Simba, delar gärna säng med matte på nätterna, medan jag, Tasse, alltid sover för mig själv, antingen i hörnan bakom hyllan, eller i min lilla låda - i sovrummet alltså, helt ensam vill jag inte vara :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då sover du, Tasse, ändå på sätt och vis med din matte. Jag vill sedan rätt länge vara helt ensam, i vardagsrummet. Och en katts rätt gör jag förstås precis som jag vill!

   Radera