Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 14 december 2011

En bra och en dålig

En bra sak: Min husse har kommit hem igen med sin mjukmage. Nu har han lovat mig, att han inte ska överge mig på många veckor. Så jag kommer få gott om tid för att utföra min hälsosamma magmassage på honom. Ibland muttrar han något om "hål i tröjan", men litet ventilation skadar inte. Dessutom är det en teknisk omöjlighet att utföra effektiv massage utan att ha klorna i utfällningsläge.


En dålig sak: Det har ställts två burar i hallen. Vi har alla tre utfört besiktning av dessa, utan att förstå syftet med ditplacerandet? Erfarenheten säger mig, att vaktposition ska anbefallas. Det gäller att hädanefter lyssna och vara uppmärksam på alla onaturliga rörelser och tillgjorda röster hos matte och husse. Att jag anar oråd är bara förjamet.
Högst illavarslande...


 

22 kommentarer:

 1. Ajajaj, NU gäller det att vara på sin vakt!
  Men inte kan de dina lura dig ett ögonblick!
  Men NÅT är på gång!!!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Skönt att husse är hemma igen. Det låter mysigt med en gosmage. Även om jag inte ligger på husses mage nu på äldre dagar, så lyckas han ändå få hål på tröjan. Hålen har samma storlek som kattklor. Mycket mystiskt.
  Hoppas att transporterna är till Piff och Puff och inte till dig. Kanske ska de på katt-spa och kommer hem som trevliga och artiga katter? *hoppas*

  SvaraRadera
 3. Heja husse och heja husses mage! Skönt att ha dem båda hemma igen! Och vi håller tummar och klor för att han skall kunna fixa till din utkiksplats.

  Burar. Som inte brukar stå framme. Det är ett nedrans otyg det! Smit så fort tassarna bär dig i morgon bitti!!!
  nosgos å gosiga gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 4. Skönt att ha husse hemma igen!Bäst när alla är hemma så det är som det ska. Mycket oroväckande med burarna, jamar med Maurice och Kajsa.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Två burar..
  Tre katter.
  Skumt!!

  SvaraRadera
 6. HJULIA och SMULAN, AMANDA: Klart nåt är på gång, säkert som jamen vid dörren. Frågan är bara VAD??

  SvaraRadera
 7. SIPPO: Jag har inte helt varit övertygad om att det är just min massage som gör lufthål. Det du skriver gör mig än mer övertygad om att hål kan uppstå ändå. För, som jamat, det är i alla fall inte du som åstadkommit dem. He-he, vilken tilltalande idé om Piff och Puff. DET skulle va' nåt!

  SvaraRadera
 8. MAURICE och KAJSA: Jag tror också på det, att det är i morgon skärpningen måste vara på topp. Får slappna av i natt, så att jag är högkoncentrerad i morgon bitti!

  SvaraRadera
 9. DUI och DECO: Jag är jamarglad att alla är på sin plats nu, hos mig. Burarna....uschjam!

  SvaraRadera
 10. SAMBO och ROXY: Mmmm. Gustav och Piff? Piff och Puff? Puff och Gustav? Eller bara en absurd prydnad i hallen, ett exempel på mattes humor? Många frågor...

  SvaraRadera
 11. Var glad, Gustav! Du kan i alla fall få en föraning om att något är på G. Här har matte parkerat våra väskor i hallen, så vi vet aldrig vilka planer hon smider.
  Iofs är väskorna ganska bra som extra sovplatser, när matte blir för stökig. Ibland är hon som en "snurrebuss" på nätterna och då är det skönt att ha en lugn tillflyktsort.
  Nosbuffar
  M & V

  SvaraRadera
 12. Bra att din husse har kommit hem igen så du får massera hans mage, mjau
  *hål*
  det pratar matte oxå om ibland, att hon får hål på sina kläder när vi *kloar* på henne
  HMPF förstår inte det.

  Tass tass

  SvaraRadera
 13. hmm, ska ni iväg på sånt där "panschonat" igen? lagom till det gröna trädet ska komma in?? Eller är det besök hos sticktanten som avses??

  SvaraRadera
 14. MOZART och VINCENT: Ska man vara glad över det? *funderar* Jahajam, kanske. Man hinner ju planera flyktplaner och så.
  Fast jag skulle nog aldrig använda min bur som sovplats. Nää.

  SvaraRadera
 15. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Det där håleriet verkar vara allmänt spritt. Kanske är det dålig kvalitet på kläderna numera?

  SvaraRadera
 16. TROLLUNGARNA: Nä, pensionat kan jag aldrig tänka mig, för både matte och husse har lovat att vara hemma lääänge. Därför är jag mer än rädd att det är det sistjamade.

  SvaraRadera
 17. Min husse har också en mjuk mage att ligga på men masserar jag den så flyttar han på mig. Otacksamt jamar jag! Matte får jag massera men hon e mera kantig o inte lika mjuk på mitten o så sitter hon inte still.
  Burar i hallen ser inte bra ut, akta dig noga. Min väska står alltid framme, sover i den ibland men jag hör på dem om de planerar nåt. fast ännu har de inte hittat på nåt otrevligt fast jag fått åka i bilen i min väska.

  SvaraRadera
 18. PELLE: FLYTTAR han på dig, när du vill göra honom en tjänst? Verkligt otacksamt, det jamar jag med dig om! "Inte lika mjuk på mitten"...*fnissar*

  SvaraRadera
 19. Husse e kittlig på magen:-)
  otacksamt men lite förståelse har jag. Mina baktassar e jättekittliga

  SvaraRadera
 20. PELLE: Ahajam, det är enkelt fixat om du förfinar massagetekniken något. Fäll ut klorna litet extra, och massera rätt mycket hårdare än vanligt! Då blir det nog inte kittligt alls, och en helt annan reaktion, ska du se!

  SvaraRadera
 21. Mjukmagen på plats = goda nyheter.
  Burar i hallen = dåliga nyheter. Det vill jama om man inte gillar att sitta instängd i en bur medan en brummis forslar en mot okända mål. Förstår att du är på defensiven.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 22. FRASSE: Det allra bästa är att mjukmagen är kvar, medan burarna försvunnit nu! :)

  SvaraRadera