Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 25 april 2018

Lisa: Synd baraHör du matte, vad är det där för suddbild?

Min mattes verklighetsuppfattning är inte så god. Trots att jag bott här i snart två år tror hon att hon ska kunna ta en bild av mig när jag jagar?! Blixten Lisa! 

Sist som minisarna varit här på besök hittade jag en väldigt spännande grej på golvet. En rund träkloss. Jag måste jama att de tvåbenta får leksaker som verkligen triggar jaktinstinkten! Vad nu de ska med såna till? De sitter ju bara och staplar klossarna på varandra?! När man kan rulla dem fram och tillbaka över rummet! Och vilket härligt ljud det blir! ska klossar avnjutas, om ni frågar mig!

Synd bara att den rullade in och gömde sig under skåpet...


 

12 kommentarer:

 1. Ett tips till dig Lisa!
  Golfbollar rullande på trägolv låter också kul.
  Prova om och när du får möjlighet ;-)

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket bra tips! Jag är helt säker på att jag blir världens bästa golfbollsrullare!!!

   Radera
 2. Tvåbeningar har aldrig förstått det där med vad som är roliga leksaker och framför allt hur de skall användas! Fnissjam, trodde matte verkligen att hon var tillräckligt snabb för att fånga dig med kameran?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan ni tro, så tokig matte är? Ska hon få en bild av mina tjusiga dribblingar får hon inte såsa sig sådär! Hon tror visst att hon har flera sekunder på sig???

   Radera
 3. Att dina leksaker rullar in under skåp o dylikt är ju lätt avhjälpt.
  Det är bara att jama till dina människor att dom bums ska plocka fram leksaken under skåpet.
  Så har jag fostrat min husse.
  Pingisbollar låter också jättekul när dom studsar.
  Idag har jag varit hos vettisen i Hbg o fått mitt årliga stick.
  Jag märker inte ens när han sticker mig.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har det bra du, som har en väluppfostrad husse tillstädes. Min är borta i evigheter, nästan en vecka till. Matte försökte peta fram klossen med ett kvastskaft, men den ville gömma sig ett tag till. Fast nu är den framme igen.
   Uschjam för nålstick. Kanske inte själva sticket, men jag vill INTE att någon okänd ska hålla på och ta på mig. Och det visar jag förstås i jam och handling. Förstår inte varför matte tycker det är jobbigt? Det är ju JAG som har besväret?!

   Radera
 4. Kanske även tvåbeningar behöver träna sina jaktinstinkter för att hinna fota blixten Lisa? *funderar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Definitivt en utmärkt idé! Frågan är bara HUR? *funderar också*

   Radera
 5. Haha, vi förstår att matte blev frustrerad där bakom kameran :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, hon påstår sig ha ett helt berg med slängda bilder på mig? Men jag kan ju inte göra mig till och såsa bara för att hon ska stå där och ta bilder?! Är man snabb, så är man!

   Radera
 6. Tror att tvåbeningar behöver en katt för att förstå hur saker ska användas. Leksaker är bara ett exempel. Sen är det sorgligt att de är så långsamma när de ska blixtra. Det tar ju kattlijoner timmar för dom att knäppa minsta lilla bild. Vem orkar vänta på det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inte orkar jag vänta i alla fall. Och förresten är jag inte så förtjust i att bli fotograferad. När jag var på katthotellet senast gick jag fram och tassade bort apparaten ur handen på personalen där när hon skulle fota mig. Hon skrattade massor och tyckte det var kul?

   Radera