Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 13 april 2018

Lisa: Grönt ska det vara!

För en tid sedan fick jag en sovpelikan. Vet ni inte vad det är? En fågel med långa ben som är mysig att nosa på när man ska sova, förstås! Här har jag tagit den med mig högst upp i mitt klösträd. Håller om den litet, så den inte kan smita. 

Nån som undrar över kvistarna? När det kommer blombuketter med kvistar i paxar jag genast kvistarna. Drar jag ut dem med en gång. Resten kan få stå kvar. Blommor tycker jag är helt ointressanta. Grönt ska det vara! Min allra första kvist har efter några månaders bearbetning blivit en knappt decimeterstor pinne. Duger till nöds. Men nu har jag fått nytt fräscht material, som ni ser!

Hoppas ni får en skön och avkopplande helg! 


14 kommentarer:

 1. Tänk den som hade en sovpelikan *drömmer*. Fast det går lika bra med våra andra leksaker. Det där med gröna saker är jag inte så intresserad av. Jag vill ha "riktigt" kattgodis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske var litet otydlig där...självklart är det gröna bara ETT KOMPLEMENT! Dessutom ska man förstås få kattgodis varje dag! Fast helst inte de miniminiportioner som du får!

   Radera
 2. Ser mysigt ut där du ligger o gosar.
  Klart att man ska ha en massa saker att välja på om man vill leka eller ha något att sova bredvid.
  Så du tycker om gröna kvistar, tror att din matte är glad för det så hon får ha sina blommor ifred.
  Själv är jag jamarglad för blommor, har matte satt något i en vas så är jag kvickt framme o ska inspektera det.
  Och inspektera innebär att dra upp allt o lägga på bordet.
  Ha en härlig helg med dina människor och Gustav.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, matte är rätt nöjd med att blommorna får stå kvar, så för en gångs skull är vi överens! Att lägga allt på bordet tror jag inte skulle vara populärt, men det är förstås så man får ut det mesta av sin inspektion! Nu är jag mycket ute på min altan, det är väl du med? Ha det så bra, ni med!

   Radera
 3. Cornelia, Svens lillasyster13 april 2018 17:58

  Åååååå vad mysigt det ser ut där du ligger! Jag samlar på pinnar av olika längd som jag hämtar i vedkorgen ,sen bearbetar jag dem så de blir kortare. Förvarar dem sen i mattes säng..... .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR mysigt, jag älskar verkligen min sovplats där uppe! Det där pinnsamlandet sympatiserar jag med, vi är nog lagda litet åt samma håll? Men att förvara dem i mattes säng? Hmmm, tveksamt...

   Radera
 4. Härlig sovplats! Grönt är gott, schysst av matte och husse att ge dig det gröna,. Här hemma får man slita med hela vasen..
  Önskar er en soligt och skön helg.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har fått till en bra deal där, jag låter bli blommorna, nu till exempel har jag avstått dem i flera veckor, bara jag får det gröna. Rätt ovanligt att båda blir nöjda!

   Radera
 5. Vilka sköna prylar du har i ditt klösträd - det måste vi ju genast ta efter :-) Jamarfin bild på dig - och vilket mysigt klösträd!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt klösträd ser ut som en julgran med allt som hänger där! Särskilt gillar jag de olika banden som hänger ner på golvet. De leker jag med varje dag!

   Radera
 6. Åhh, vilken fin sovpelikan. Vi får be husse om varsin, så vi också kan sova gott om natten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar ofta med mig den till min sovplats, hur mysig som helst!

   Radera
 7. Vad mysigt med en sovpelikan!
  Här gillar vi alla 3 både det gröna och blommor så matte vägrar köpa hem något. På balkongen däremot har hon börjat plantera kattsallad, ja hon kallar det penséer men det vet ju alla att det är kattsallad.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattsallad, hi-hi, det var fyndigt! Undrar just om det kommer nåt sånt hit också?
   Här köps inte heller så mycket blommor, men ibland kommer det ändå buketter. Som tur är!

   Radera