Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 8 juni 2012

En genialisk idé?Fast jag är en liten smula fundersam på hur människor gillar bakelsen? Så här ser ju min drömbakelse ut. Inte en massa tjafs, utan få, men läckra ingredienser. Men när jag nu vill kunna skänka mycket pengar till katthemmen, måste jag förstås sälja mycket också. Matte tror att det spelar ingen roll vad jag säljer. Det kommer ringla köer kilometervis ändå, bara för att få handla av mig. Men det är jag inte alls säker på? 

För det mesta är det perfekt att vara Gustav. Jag önskar bara, att jag hade en stor tunna med guldpengar att dela ut till alla katthem. Människorna där jobbar otroligt hårt för att hjälpa så många katter som möjligt. De gör allt, och  mer ändå, för oss katter. Jag vågar inte tänka på vad som skulle ha hänt mig utan Kattkommando Syd.

Därför önskar jag, att jag kunde komma på en genialisk idé för att samla in pengar. Undrar just om katter får boka bord på torget?

Hoppas ni får en härlig helg, allihopa! Vi tassas igen på måndag.
 
 

18 kommentarer:

 1. Både matte och jag slickar oss om munnen när vi läser om din bakelse. Denna delikattess skulle säkerligen bli en bestseller både bland två- och fyrbenta, tror vi.
  Jamar med om att det hade varit både roligt och praktiskt att vara rik. Undrar varför somliga är det och andra inte? Och varför de rika inte skänker en massa pengar till nödlidande katter - och människor förstås! Fast många gör ju det... Men det tycks ändå aldrig räcka till alla. Undrar varför? Hur svårt kan det vara? Vad kan vi göra åt situkattionen? *grubblar*
  Ha en fin helg du med, käre vän!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 2. Tror ni det? Tänk att få stå med de andra torghandlarna och sälja min bakelse. "Allt överskott går till katthemmen! Lägg gärna extra pengar!" ska det stå ovanför mitt bord.
  Jag tror att fler skulle kunna ge pengar - om de visste hur svårt katthemmen har det. De flesta tror nog att de får pengar "nånstansifrån". Och de flesta vet nog heller inte hur bedrövligt många nödlidande katter det finns. Som på så många andra områden finns också här en STOR okunskap.
  En teveserie om livet på ett katthem, det skulle få effekt tror jag.

  SvaraRadera
 3. Den där bakelsen såg smarrig ut. Visserligen har jag aldrig ätit sånt där gult, men om du säger att den är god, då är den det.
  Husse säger att han absolut skulle handla av dig om du hade ett bord på torget, oavsett vad du skulle sälja. Jag kan inte annat än hålla med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du inte ätit sånt gult? Det är hur smarrigt som helst! Och bra för pälsen, jamas det. Tänk att stå där på torget, och så kommer du och husse gående...vilken grej, alltså! Måste ringa kommunen på måndag och höra vilka regler de har för katter att få torgplats.

   Radera
 4. Åh du skulle lätt kunna sälja tusentals av de bakelserna! Vattnas i munnen när jag hör jamas om den.

  Visst skulle man ha en kappsäck full med pengar att ge till de som behöver.

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusentals?? Oj, oj...hur många guldpengar blir det? Och vilken kö det skulle bli! Ända ut till motorvägen, tror jag. Hoppas bara kommunen gillar kattstånd på torget?

   Radera
 5. Alltså, om ja visste att du stod på torget där nere i södern och sålde nånting, vad som helst egentligen, skulle jag tvinga blogghjälpen att kasta sig i bilen och skjutsa dit mig. Och jag tror inte hon skulle bli svår att överjama heller. Vi kommer direkt. Säg bara till när du bokat bord!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blir jag imponerad! Ni har ju faktiskt en rätt lång bit att åka! Tänk att få så långväga kunder! Hoppas nu bara katter FÅR hyra plats där? Man kan väl signera kontrakt med tassavtryck?

   Radera
 6. Du får hur mycket kunder som helst!!! Hojta till när du får din knallelicens så kommer vi bums! nomnomnomnomnom
  nosgos å nommisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad snälla ni är som jamar så! Och ni skulle förstås få varsin specialbakelse. Med färska, och inte tinade räkor!

   Radera
 7. MEN Gustav, kommer du oxå från Kattkommanmdo SYD, Det gör jag/Chicko oxå, mjau
  Du skulle säkert ha en massa köer där vi katt torget, när du säljer denna bakelse, mjau
  Det skulle räcka i minst kattiljoner kronor till alla katthemmen
  så det skulle bli en massa bakelser.
  Hojta till när du bokat bord, så tassar vi oxå till dig och hjälper till

  Tass tass
  ha en jamrs trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att vi har blivit omhändertagna, ja kanske till och med av samma människa? Vem vet?
   Och tänk om ni också står och hjälper mig där på torget. FEM katter...då kommer nog teve också!

   Radera
 8. Jag tycker att din bakelse låter alldeles underbart smaskig *slickar mig om nosen*
  Tror säkert att den blivit en försäljnings succé på torget !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du det? Jam, JAG tycker ju att den är jättesmaskig, och då kan förstås fler också göra det. Undrar just hur många jag måste förbereda??

   Radera
 9. Låter hur gott som helst! Gissa om vi skulle vilja komma och handla av dig?! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, jag HOPPAS naturligtvis att ni kommer! Dessutom kanske jag behöver en avknipsarkatt som kan hjälpa mig ta av snören om jag ska paketera något.

   Radera
 10. Säg till när bakelserna är till salu så är jag beredd med pengar.
  Vilken tur att katthemmen finns! Jag vet inte heller hur det skulle gått annars.
  Kära Gustav, jag hoppas VERKLIGEN att jag inte missade att gratulera dig på din stora dag. *skämsröd*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut att du ska få meddelande!
   Det går bara inte att föreställa att katthemmen inte skulle finnas. Så väldigt många katter som skulle få lida hemska kval. Uschjam. Nu får åtminstone några hjälp.
   Jamen, du gratulerade ju telekattiskt, det kände jag så väl!

   Radera