Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 7 juni 2012

Diskretion hederssak!


Oj, oj....gääääsp! Hur slut kan man bli? Det är nog som jag känner mig nu, ungefär. Vilken fest det var i natt! Våra kalas blir bara bättre och bättre, ju mer vi lär känna varann. Så perfekt det var, det går bara inte att jama vad som var bäst? Allt!!
Det var svårt att bryta upp, så det blev i senaste laget jag kom hem. Var orolig att mina människor vaknat tidigt. Skulle varit just typiskt, när jag för en gång skull ville att de sov ut ordentligt. Behövde inte oroat mig. Naturligtvis snarkade de på där inne, när jag smög mig förbi. Jag måste dock erkänna, att det var aningen svårt att se oberörd ut, när husse kom till min sovfåtölj en stund senare. Men det var bara att spotta i tassarna, hoppa ner på golvet, stretcha, och försöka låtsas hur skönt det var att äntligen få vakna. Annars hade han väl ringt vettisen. Hemska tanke!

Äntligen!
Pliktskyldigast tassade jag sedan ut och var borta så länge som jag anständigast måste utan att de skulle misstänka något. Men sedan, äntligen, kunde jag komma in, hoppa upp i husses säng och sooooooova!

Tack mina vänner för all fin uppvaktning jag fick både före och under festen! Och, om nån är litet orolig idag...jag skvallrar inte! Min nos är förseglad!

10 kommentarer:

 1. Jisses, vilket party!!! Vi känner oss som du ser ut på bilden *fniss*
  Bra att du är så diskret med vad vi gjorde inatt *röd om nosen* Kul hade vi i alla fall ;-)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att ni är slut! Fast jag jamar förstås inget! ;)

   Radera
 2. Jamars så kul vi hade på festen. Vi är så jamars trötta idag sedan vi kommit hem, så matte märket inget att vi varit borta, mjau
  Det måste vi göra om nästa år.
  Så många som kom iaf, jamars kul.
  Tass tass
  Bra att du inget jamar för din familj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att er matte inte märkte något! Det är ju inte så lätt för fyra stycken att tassa in obemärkta! Klart vi ska göra om det nästa år!

   Radera
 3. Det var inte bara du som var orolig att nån skulle märka att vi var borta. Själva hann vi precis stänga burarna innan morgonpatrullen kom. Puh! Vi fick också anstränga oss till det yttersta för att verka pigga. Egentligen orkade vi knappt stå på benen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vi ÄR duktiga på att verka pigga! Efter litet stretch tassar man på. Snart är allt som vanligt igen. Börjar redan känna mig ganska alert.

   Radera
 4. Fördelen med vår husse är att han alltid är trött, så han märker inte om vi sover lite extra. Hoppas du fått sova ut ordentligt nu så att du är alert på din runda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En sån gång är det en klar fördel. Vad skönt för er! Då har ni kunnat ta igen idag utan att han blir orolig och tror ni är sjuka!

   Radera
 5. Vilken fankattisk fest det var! Jättekul! Vi är också slitna idag..Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen, nog var det en härlig fest! Man får ta att man är litet seg idag!

   Radera