Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 29 november 2010

Ska vi ha det så här?

Det är ganska enkelt att sammanfatta den här helgen. Så här:
 Brrrrrrrrrrrrr


 Ibland känns fyra tassar som i mesta laget

Det måste ha gått snett nånstans när jag uppgraderade min päls, för den räcker inte alls till för att hålla kylan tillräckligt borta. Matte insinuerar att jag håller på att bli gammal, men jag lyssnar inte på det örat. Dessutom stupar hennes teori på att Piff nästan helt vägrar tassa ut, och hon är ju tre år yngre än jag. Hur som jamat, så har det mest blivit fåtöljliggande framför brasan hela helgen.

Fast på söndagen kom minisen hit. Han lät. Högt. Varje gång ilade jag till honom, och frågade vad jag kunde hjälpa till med? Tyvärr förstod jag inte alls vad han svarade. Jag uppfattade ju att han var ledsen, och det gjorde mig också bekymrad. Jag gjorde det enda jag kunde, stannade hos honom tills han blev tyst. Hade fullt upp med detta arbete någon timme. Matte var ganska stolt över mitt engagemang. 

Idag har det varit riktigt eländigt ute, för det har blåst som bara den också. Inte ens alldeles tjockt med fjäderstekar i olika storlekar under deras matställe var tillräckligt lockande för mig att tassa dit. Ska vi ha det så här i flera månader?  Tanken känns ganska deprimerande, jamar jag.

15 kommentarer:

 1. Alldeles för mycket vitt på en gång och alldeles för kallt. Brr är en bra sammanfattning tycker vi som också stannat inne. Du är en klok katt, tänk att kunna trösta minisar! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. DUI och DECO: Inte vet jag hur duktig jag var som terapeut, men deltagande med medkännande var jag i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Det var det fräckaste, att insinuera att du börjar bli gammal! *fnyser* Alla kan ju se att du är i dina bästa år. Anledningen till att du fryser är ju helt klart på grund av att det helt enkelt är för kallt. Så det så! *stampar*

  Så måste jag jama att du är en redig katt som ställde upp för mini och fanns där och tröstade. Jag förstår att matte var stolt över dig. *beundrartass*

  SvaraRadera
 4. SIPPO: Precis vad jag också jamade! Och så kom ju det kalla för fort, innan uppgraderingen hunnit med. Det verkar som den här versionen tar extra lång tid.
  Matte var väldigt imponerad över att jag kom ilande varje gång minisen lät högt. Men jag gjorde ju bara min kattliga plikt!

  SvaraRadera
 5. Sånt här väder är det väl ingen klok katt som trivs i? Möjligen om du hade haft den där prickiga pälsen du hade ett tag, utanpå din egen, att det hade varit tillräckligt. Men rent visuellt är jag glad att du inte har den kvar. Din egen är mycket snyggare.

  SvaraRadera
 6. KATTSON: Det skulle ju varit helt perfekt, tänk att ha dubbelpäls! Kunde ju haft den fläckiga underst. Men formeln funkar visst bara en enda gång...

  SvaraRadera
 7. Klokt av dig att stanna inne i det här vädret. Mycket duktigt att försöka trösta minisen, inte undra på att matte var stolt över dig! Det är vi med! *klappar tassarna* Bra gjort Duktiga Gustav!!!

  SvaraRadera
 8. Hjulia o alla andra: Åh, tackar, tackar! *rodnar litet*

  SvaraRadera
 9. vi har massor med vitt och massor med kallt. Elände elände är det.

  SvaraRadera
 10. MAYA: Verkligen inget kattväder! Fast delat elände blir kanske något lättare att bära?

  SvaraRadera
 11. Men då har matte äntligen fått svaret på frågan som hon har grunnat på hela sin barndom. Vem ska trösta Knyttet? Gustav, såklart! Och gjorde det med bravur också. *klappar tassarna* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 12. FINDUS, ISAK och RASMUS: Hmm, man kanske kunde börja en ny karriär?? *funderar*

  SvaraRadera
 13. Ligan är lite annorlunda och gillar lite snöväder.
  Iallafall delar av Ligan.
  Tazz o Kram

  SvaraRadera
 14. Vi reagerade över en sak.
  Skulle du vara gammal??
  Var det dummaste en 2bening jamat på länge!

  SvaraRadera
 15. INKAN8: *suckjam* Vilka LYLLISAR ni är! Önskar jag var bara litet, litet som ni!

  MAX och MÅNS: Det var nog bara som hon retades. Men DUMT ändå! Så länge som jag hoppar över staketet till grannen lätt som en plätt är jag UNG!

  SvaraRadera