Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 15 november 2010

Idag får han komma hem!

Idag ska han få komma till sitt eget hem igen, Gustav. Ska hämta honom vid halvelva-tiden. 
Härligt!
/Matte

13 kommentarer:

 1. Yeehaa!:-)
  Go Gustav go!!
  Nosbuffar från oss!

  SvaraRadera
 2. Oj, vad glada vi blir på Södertälje Katthem. Du kan tala om för Gustav, att här bor många katter som en gång varit utekatter, ofta mer än de önskat. De vänjer sig i regel ganska snabbt vid att vara inomhus. Många, t o m de flesta, blir sedan innekatter i sina nya hem och trivs med det. Vi är anpassningsbara. Tror att Gustav kommer vänja sig vid att vara inne och att det inte blir några problem med det över vintern i alla fall. I vår är det väl inte så många som lägger ut råttgift får vi hoppas. Borde egentligen starta en kampanj mot råttgift. Det borde inte få läggas var som helst, hur som helst.

  SvaraRadera
 3. Tack och lov!!!

  Tips från Hittekatten .. "Sheba kattmat, kalvpure i barnmatsburk, lax, kalkon, skinka, köttfärs .. delikatesser, läckerbitar ... massor av deltagande uppvaktning och dalt!!!! OBS!! MYCKET VIKTIGT!!!"

  SvaraRadera
 4. Helt underbart. Det blir säkert gos hoppas vi.

  SvaraRadera
 5. Hurra för Gustav *vild svansdans*
  Oj så roligt att han är bra igen!

  SvaraRadera
 6. MAX och MÅNS: Jag go:ar allt jag kan! Tack!

  ANYBODY: Det var de absolut bästa tips jag sett, någonsin! Hittekatten måste vara en oerhört intelligent katt med stor livserfarenhet. Jag tar till mig vartenda jam, och ska se till att allt verkställs här!

  XANTIPPA: Tack för det!

  PETER: MASSOR med gos blev det! Såklart!

  HJULIA o alla andra: Dansar litet med er, för nu är jag JÄTTEGLAD över att vara i mitt hus!

  SvaraRadera
 7. Vila dej nu Gustav och se till att bli stark och pigg igen! Se till att få room service! *fniss* TassKramar Wikki & Nova

  SvaraRadera
 8. Roomservice är beställd och ska (förhoppningsvis) verkställas! *gladsvans*

  SvaraRadera
 9. Underbara nyheter! Som vi alla har längtat efter detta. Och allra mest du och dina människor, förstås! :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. FINDUS, ISAK och RASMUS: Det är något särskilt med att träffas igen när man har längtat. Då känner man hur mycket man tycker om varann!

  SvaraRadera