Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 19 november 2010

Jag hade en gång en dröm...


Raouwww....nu blev ni allt rädda, va?? Jag har tuffat till mig i natt. Har funderat hit och dit hur jag ska få Piff och Puff att fatta saker och ting. De måste sluta med att uppföra sig som om det var de som bestämde här i huset! Dessa ideliga åthutanden från deras sida är aningen enerverande. 

I natt fick jag en idé. När alla andra låg och sov, slog jag på datorn och tassade in "förklädnad" på vår hemliga sökmotor Myahoo. Efter en stunds letande hittade jag precis det jag sökte. Studerade formeln noga, och skred sedan till verket. 

Jag kan inte så här direkt avslöja detaljerna, det skulle vara förödande om de hamnade i människors händer. Så mycket kan jag jama, att det handlar om ett visst antal tasstramp i olika riktningar, svansresningar och vissa speciella jamanden. Tur att jag var ensam i rummet! 
Efter att ha utfört allt till punkt och pricka, var det bara att sätta sig och vänta. Man måste nämligen vara beredd på att det kan ta en stund innan något händer. Hann nästan somna till, när jag helt plötsligt såg några mörka fläckar dyka upp. När det väl börjat, gick det ganska fort. Det  kändes magiskt att sitta där och se pälsen förändras mer och mer. Nu bara längtade jag till morgonen, när jag skulle få visa mig för Piff och Puff.


Nu måste jag bara klura ut hur man gör för att allt inte ska blekna bort? 

Önskar er alla en härlig helg trots eländigt väder. Vi tassas igen på måndag!

11 kommentarer:

 1. Men, hur ska vi känna igen vackra Gustav nu? Är det nån sajt med dr Jekyll och mr Hyde du har hittat? Blir nästan lite rädd. Kan du inte ta tillbaka din egen päls?

  SvaraRadera
 2. KATTSON: Får väl fundera på saken...när de lärt sig vem som är husets chef!

  SvaraRadera
 3. Häftigt! Men vi håller nog med Kattson, bara vår vackra Gustav kommer tillbaka när Piff och Puff förstått vad som gäller! Ha en mysig helg du med! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. WOW den formeln vill jag låna! Du blev ju ett bergslejon eller en bengalisk tiger snarare.

  Om inte Piff och Puff får respekt för dig nu så är nog lopporna körda.

  Tass

  SvaraRadera
 5. Mjausingen, vi blir ju alldeles skakis när vi ser bilden! *morrhårsdarr* Det blev ju en riktig myntabol kattoidkatt som sätter skräck i vem som helst! Måste ju funka på Piff och Puff också. Nu är vi jättenyfikna på fortsättningen! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. DUI och DECO: Njaam, det är rätt häftigt att vara stor och tuff...man jag får väl se hur effekten på rackarna håller i sig! Tass!

  NEA: Kolla på Myahoo, du hittar det säkert om du klickar på du vet vad! Klart de tassar och runt och är oroliga nu. *mår gott*

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Ni blev inte FÖR rädda, väl? Det var ju inte meningen att skrämma er, ni som är mina kompisar. Hoppas bara jag kan sätta fröknarna på plats för all framtid...På måndag kan jag nog ge en prognos. Tassen!

  SvaraRadera
 7. Det är rätt!
  Om "systrarna" tar sig friheter bara för att du är borta ett par dagar, behöver de en knäpp på nosen.
  Nästa gång vi patrullerar förbi utanför vill vi se det på riktigt! Om vi vågar förstås...

  SvaraRadera
 8. Mjaousingen vilken tuff förklädnad. Jag trodde nästan att din blogg hade blivit bloggnappad igen. *pustar ut*

  Det här borde väl få tjejerna att fatta att man inte tjafsar med en Gustav hur som helst.

  SvaraRadera
 9. Häftig förklädnad! Nu ska väl damerna fatta vem som bestämmer! *nosgos*

  SvaraRadera
 10. Hittekatten reagerar .. "LYSANDE Gustav!! Du har äntligen fattat hur man regerar genom en enkel mental process!! :-D

  Själv har jag lyckats intala hundarna att jag är en livsfarlig svart PANTER som äter små hundar till frukost .. och blir därför behandlad med vederbörlig respekt .. *putsar morrhåren*

  Fortsätt så, Gustaf ..

  SvaraRadera
 11. MAX och MÅNS: De har tagit sig friheter sedan den dagen de först satte sina tassar på mina golv. Ska vinka åt er nästa gång ni patrullerar. Om ni hinner, titta in på en fika, jag tror där finns Dentabits kvar...

  SIPPO: Mmmm, tycker det blev riktigt bra. Var litet orolig ett tag med tass-stegen, tänk om jag blivit rosa, eller grön, hade inte haft samma effekt. Jag hoppas förstås att det ska vara slut-tjafsat nu!

  HJULIA o alla andra: Till och med deras lilla fattningsförmåga ska väl räcka till, hoppas jag?

  HITTEKATTEN/ANYBODY: Du är ju ännu värre än jag! SÅ långt har jag inte kommit...men, he-he, en tilltalande tanke.."äter små kattfröknar till frukost"...he-he...Om man bara verkar nog övertygande behöver ju ingen få veta att man är en riktig snälling under ytan?

  SvaraRadera