Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 8 november 2010

Vad tycker ni om den här?

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska tycka om mattes senaste påhitt. Som väl alla vet vid det här laget, fogar jag mig nästan intill utplåning i allt hon gör på mig (utom kattkrage...uschjam!), så därför fick hon utan protester från mitt håll spänna fast den här mojängen runt min hals idag. Hon menar, att jag nu blir en ytterst reflekterande katt. Jag känner väl mest att det är ytterligare något som spänner runt halsen. Och jag är inte helt säker på att jag kommer tolerera den där fliken som hänger på ryggen. Fast litet stilig ser jag ut, förstås. Nästan aningen säkerhetskattaktig?Chefen för insatsstyrkan?
  
Matte var alltså på djuraffären idag. Det är nästan så jag funderar på att flytta dit. Eller åtminstone vara nära en som jobbar där, för vet ni vad?! Hennes katt har fri tillgång till mat! Vad jag kan förstå, menas med det, att den katten får äta när den vill, och hur mycket den vill! Nu väntar jag bara på att matte ska ta till sig detta synnerligen eftersträvansvärda beteende.

9 kommentarer:

 1. Du ser ut som en riktig insatskatt, det är då säkert. Stiligt med den reflekterande snibben. Fast egentligen är det ju människorna som borde spänna fast hjälpmedel framför ögonen, för de ser ju så rackarns dåligt. Snubblar omkring och är halvblinda i mörkret. Den där djuraffärskissen verkar ha en synnerligen klok matte. Undrar om vi kan skicka dit vår på kurs om tillgång och efterfrågan? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. I och för sig kan jag förstå att du är tveksam till reflexbandet, men det ser faktist väldigt imponerande ut! Om jag skulle möta en sån katt skulle jag förstå direkt att här kommer en katt som har kommandot! Ingen tvekan. Kattionella insatsstyrkan är en viktig del av katternas säkerhetsprogram.

  SvaraRadera
 3. FINDUS, ISAK och RASMUS: Tycker du verkligen det? *stolt* Då ska jag ha den ett tag till. Hoppas hon kan ha en kurs, det verkar som om de flesta mattar och hussar skulle behöva lyssna på henne!

  KATTSON: Tack för dina jam, nu känner jag mig redan mycket tuffare, nästan som en machokatt!

  SvaraRadera
 4. Oj vilken snygg uniform du fick. Den måste du ju bara behålla. Du ser verkligen ut som en säkerhetskatt och ingen som ser dig kan nu tveka om detta.

  Att ha en människa som ger en fri tillgång till mat låter ju trevligt. Undra var man ansöker om en sån. *funderar*

  SvaraRadera
 5. SIPPO: Matte tänkte köpa en sån reflex som du har, men det hade dom inte, utan dom föreslog den här grejen i stället. Det blev nog inte så dumt, faktiskt.
  Kanske finns någon inställningsknapp vi har missat på våra människor? *funderar också*

  SvaraRadera
 6. Är det reflex på ska du absolut ha den tycker vi! Du är stilig oavsett om du har den eller inte!Nosbuff

  SvaraRadera
 7. DUI och DECO: Nog är det en reflex, jag lyser som ett stoppljus. Mössen svimmar nog när dom ser mig!
  *slickar mig om munnen*

  SvaraRadera
 8. Oj så stilig du är i den gula snibben! Behåll den, för nu syns att du är viktig och har ett säkerhetsjobb i ditt område!

  Vi har fri tillgång på torrisar... mums!

  SvaraRadera
 9. Nu börjar jag bli helt övertygad om att mattes köp var helt okej. Känner mig mer och mer som en v.i.c., very important cat.
  Undrar just om ni bor långt bort? Fri tillgång till torrisar....*drömmer*

  SvaraRadera