Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 24 november 2010

Fick ett utmärkt tips av Kattson

Kattson kom med ett jamarbra förslag i måndags. Hon tyckte att jag skulle skaffa mig en skärmmössa och en käpp. Mössan för att verka tuff, och käppen för att kunna peta till Piff och Puff när de nosar sig. Alltsomoftast, alltså.  Jag blev direkt väldigt entusiastisk över idén.

Bara för att ta ett exempel på vilket behov jag har av att inge respekt. I morse ville det sig så illa, att nöden var mer akut än tiden som fanns för att hinna ut. Lyckligtvis var min låda inom tasshåll, och jag fick uträttat mitt ärende. Problemet uppstod när jag skulle ut därifrån. Ut från lådan, alltså.

Det tillhör ju inte vanligheterna, att jag befinner mig där inne. Förmodar att Puff trodde, att det var ett monster, som krafsade runt där. Hon stod avvaktande utanför, och när jag kom ut skrek hon på hjälp, varpå Piff naturligtvis kom sättande i full fart. För en gångs skull slapp jag påhoppning, de nöjde sig med att sitta och morra utanför toadörren.

Jag valde att stanna kvar där inne. Något har man väl lärt sig med tiden? Sedan kom matte och körde bort tjejerna, och sa åt mig att komma ut. Det är faktiskt ett elände att en katt inte ens kan få uträtta sina toalettbestyr i lugn och ro.

Jama om att jag behöver både skärmmössa och käpp!

9 kommentarer:

 1. Wow vad tuff du är i skärmmössa och käpp! Konstapel Gustav håller ordning på torpet!

  Förstår vad du menar med att inte få uträtta sina behov i ro, jag har ju en gulerod som bevakar mig när jag går på lådan. Man vill ju ha något privat i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Vad tarvligt att sätta sig utanför lådan och vänta. Ibland vill man faktiskt vara själv OCH gärna kunna gå iväg när man vill! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. NEA: Tackar, tackar *litet generad*
  Ja, jag vill absolut inte bli störd där inne, särskilt inte som jag vet som väntar....

  DUI och DECO: Det är inget vidare kan jag jama att öppna lådluckan och se argbiggan där utanför. Sätter ner humöret flera grader. Tass!

  SvaraRadera
 4. Om behovet så påkallar får vi väl öka på munderingen. Läderstövlar, mörka glasögon, cigarettfimp i mungipan o s v.

  SvaraRadera
 5. KATTSON: Läderstövlar och glasögon...okej...men CIGARRETTFIMP? Var hittar man en sån? Kan inte påminna mig att jag någonsin sett nån. Fast Sippos husse, kom jag på, han kanske kan avvara en?

  SvaraRadera
 6. Din stackare då! Jag får i alla fall gå på lådan i fred, hur busig Tindra än är. Jag tycker absolut du borde få en bit vitfisk som tröst. Så där gör man bara inte mot en mogen katt i sin bästa ålder.

  Så måste jag jama att du ser heltuff ut med mössa och batong.

  SvaraRadera
 7. SIPPO: Nä, det är precis vad jag jamat till tjejerna också. ETT ställe måste få vara privat. Jag borde få vitfisk varenda dag, faktiskt.
  Och så tack, tack!

  SvaraRadera
 8. mjausingen vilken tuffing du blev Gustav! *impad*

  SvaraRadera
 9. MAYA: Men oj då...tackar *rodnar*

  SvaraRadera