Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 2 november 2010

Bort med skräpet!

Hörru matte, varför är dörren stängd??Sådärjam...


 Verkar ju  helt normalt där nere...


 Men det var en jamrans massa bråte i vägen här uppe


Att hon aldrig kan lära sig att städa bort skräpet?!

Det var urtrist väder idag, så vad var lämpligare än en ordentlig koll efter skåpmonstret? Hade varit, alltså, om inte själva monsterhålan varit helt oåtkomlig för alla onödiga grejor matte ställt i vägen. 

Har inte gjort någon inspektion där inne på eeevigheter, så hon borde verkligen har förstått att det var dags. Nu fick det bli enbart en kontroll på avstånd. Ingenting särskilt såg jag, men doften signalerade att monstret fortfarande har sitt tillhåll där. Nu väntar jag bara på att matte ska rensa översta hyllan, så att jag äntligen ska få lägga tassarna på fulingen. 

9 kommentarer:

 1. Bra att du håller koll på skåpmonstret, tänk om han äter upp era dentisar...

  SvaraRadera
 2. Det är märkligt, vår matte samlar också på sig en massa bråte i skåpen, så att en spanande misse inte har en chans att se vad som finns där. Vi är inte helt säkra på att vi har ett skåpmonster, men OM det finns måste man väl få en sportslig chans att få syn på det! Vi tror i alla fall att du kniper besten vilken dag som helst. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Underligt hur mycket skräp folk samlar på sig. Annat är det med oss katter, vi sparar ju bara viktiga saker, som mat. Jag hoppas verkligen att din matte rensar ur skåpet så att du kan få leta upp det där skåpmonstret och boxa det på snoken.

  SvaraRadera
 4. Hjulia o alla andra: Det har jag aldrig ens tänkt på *morrhårsdarr*

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Vi måste lära våra människor nyttan av tomma skåp. Förutom att det underlättar våra viktiga inspektioner, blir det ju jättelätt för dem att städa där. Bara fördelar!

  SIPPO: Tror det bara är en tidsfråga nu, jag känner ju doften så starkt där. Om jag kommer boxa det eller vidtaga andra åtgärder...det får bli det som stunden kräver.

  SvaraRadera
 5. Gustav-tänk att det ska vara så svårt att förstå vikten av att kontrollera Skåpsmonstret, NATURLIGTVIS måst man ju komma in i själva skåpet. Vi får trösta oss med att de inte förstår bättre. Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Tror att skåpmonstret hoppas det blir vackert väder länge. Han/hon vet att nästa gång det blir dåligt väder och du stannar inomhus, så kommer du att hitta det. Den dan är det nog inte roligt att vara monster....

  SvaraRadera
 7. DUI och DECO: Hon har väl slöat till, eftersom det var så länge sedan senaste inspektionen. Räknar med skåptömning med det snaraste...

  KATTSON: Nää, men desto roligare att vara Gustav!!

  SvaraRadera
 8. Håller med ovan jamande.
  Och så vill vi tillägga att nya bilden där uppe är snygg! Bra jobbat

  SvaraRadera