Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 26 november 2010

Man tager det man haver...


Här ser ni vassaste jägar'n i byn
med koncentrationen på topp
och den skarpaste syn
ge er, kryp, det finns inget hopp!


Jag är ju strängt tillsagd att sluta frekventera lunchrestaurangerna, men som tur är, har ingenting nämnts om andra jaktbara byten, som spindlar och så. Visserligen inte mycket till käk, men här gäller det att inte låta jaktförmågan rosta igen. För det jamar jag bara, inte tänker jag låta lunchställena stå obesökta till våren, när de får in de läckra smårätterna!


Fast *harkel* om sanningen ska fram...det blir nog mest fönsterjakt just nu.


Med eller utan jakt, önskar er alla en fin helg. Jag tycker det verkar arta sig bra. Matte har placerat ut leksaker till oss litet varstans. Det kanske ni också har fått? 
Vi tassas på måndag!
11 kommentarer:

 1. Det är nog bäst att låta matställena vara just nu. Det är kuligt att bara titta också.
  Ha en fin helg själv! *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Lika bra att stanna inne, det blir bara kallt om magen :-(.Men man kan ju alltid hoppas att någon liten rådis hittar in. Vi ser fram emot en myskväll med matte. Trevlig helg på dig med!

  SvaraRadera
 3. HJULIA o alla andra: Titta får duga i alla fall, man vill ju inte bli matförgiftad! Tassen!

  DUI och DECO: Riktigt kallt om magen blir det, eländiga vinter. Ja, i kväll blir det fredagsmys!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du gör rätt som jagar från fönstret nu. För det första är det ju kallt om tassarna och för det andra så bör du kanske vara försiktig med vad du jagar. *uppmuntrartass*

  SvaraRadera
 5. SIPPO: Fast det blir inte mycket att tugga på...men är inte kylan värre i år? Jag tycker det är jamarkallt. Har kanske inte uppgraderat nog?

  SvaraRadera
 6. Bra att du låter lunchställena vara. De serverar mest djupfryst så här års, och det är inte så gott. Bättre att du ser till att dina människor serverar dig goda luncher inomhus tills serveringarna öppnar ute i vår igen.

  SvaraRadera
 7. KATTSON: Ja just det! Jag ska ha GODA luncher! Hör du det, matte? *ropar*

  SvaraRadera
 8. Åh, som den vackraste poesi är dessa träffande inledningsrader! Klart att inget kryp i världen har någon chans mot dig. Hur kan de ens tro något sådant? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. FINDUS, ISAK och RASMUS: Beträffande min jaktskicklighet har jag ingen falsk blygsamhet...jag ÄR bra! Tass!

  SvaraRadera
 10. Att jaga flingorna som faller utanför fönstret är bra träning. Övar man upp reflexerna så de är tipp topp till när det är dags för vårens primörer på lunchställena.

  Nosgos

  SvaraRadera
 11. NEA: En bonus i jakthänseende är krypen i fönsterna. Passar bra när man ändå sitter där. Vårens primörer....*längtar*

  SvaraRadera