Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 6 juni 2011

Idag blir jag tolv år!


 
Nu har jag jobbat hårt med att ordna allt inför kvällens buffé. Allt har gått enligt planerna. Har räknat ut att vi blir minst tjugosex stycken, tjugoåtta om Max och Måns också har tid att komma. De har inte säkert lovat, så jag vet inte. Vi samlas när det börjar skymma. Hoppas att era mattar och hussar inte märker när ni smiter iväg. För HM-fritt ska vi ha, förstås! Vilken syn det blir med alla oss här! Gå direkt in under den största rhododendronbusken när ni kommer. Där serveras flytande mynta i baren. Nea skulle ta med, och jag har också en flaska. Som alternativ har jag gräddshots eller en Skåne. Vatten, alltså. Räknar med att mingel, ätande och lekar tar ungefär tre timmar, så ni ska hinna hem igen innan era människor vaknar.

En present till mig idag, är att husse ska komma på eftermiddagen. Då ska vi kalasa på Shebatårta. Jag ska ta första biten. Hela tårtan blir nog bara en bit. Husse och matte får hitta på något annat. Trots allt är det ju min dag!

Och så ser jag fram emot kvällen. Tassligt välkomna allihopa!

32 kommentarer:

 1. Oooo, så många kissekatter vi blir! Här har vi redan börjat med morrhårsans och svansputs. Vi får nog hjälpas åt att fixa frisyren bakom öronen, för när man ska tassa iväg på ett så remarkabelt kalas så måste man förstås ta till finstassen! Vilken bra present att husse kommer hem just idag. Klart man måste fira husets tolvåring med allt vad det innebär. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. G R A T T I S!!!

  Oj så många vi blir och vi ska ha sååå roligt! Vi har också hjälp varandra att bli så fina som möjligt, för det blir många killar på festen! Du, Sippo, Stationskatterna, Findus, Isak och Rasmus är ju tre grabbar och kanska Max & Måns, Nea tar väl med sin busiga lillebror Simba. Oj nu kan jag nog inte räkna så lång... klorna räcker inte till, men minst några till lär det bli. *svansdans för två tjejer*
  Vi ska lägga matte tidigt *fniss*

  =^.^=

  Nosgos så länge ;-)

  SvaraRadera
 3. Största GRATTISET till dig Gustav! Räkna med en till. Jag ska försöka ta mig ur katthemmet och komma. Känner att jag behöver festa om lite. Ska se om jag kan leta upp var blogghjälpen gömmer godaste godiset så ni alla får smaka.

  SvaraRadera
 4. Grattis världens bästaste Gustav!
  Vi kommer så klart, tar med lite strömming ifall det är någon som är sugen. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Grattis Gustav!
  Måns är förmodligen framme snart så han tassade hemifrån i förrgår.
  Själv så ska jag öka takten, för givetvis vill jag inte missa festen!
  Nosbuff från Max

  SvaraRadera
 6. Jam må du leva , Jam må du leva , Jam må du leva i flera kattiljoner ååår !!!
  Hipp Hipp KURRA KURRA KURRA KURRA !
  Min husse han kommer också hem i eftermiddag :)
  Men jag planerar att smita strax efter hans ankomst , så jag hinner ner till ditt partyyyy.
  Det vill man ju absolut INTE missa för alla vilda makaroner i världen :)

  SvaraRadera
 7. Hipp hipp KURRAAA för Gustav idaaaa!!!
  Grattishälsningar kommer från Kolfart och hans matte. Eftersom Kolfart är lite otasslig fortfarande så får han hålla igen lite med festligheterna, men han kommer att hålla koll på er och hur ni festar loss. Var så säker.
  Liza Grattishälsar säkert till dig från sin molntapp hos Skaparkatten.
  Nosbuffar och HighTassar!

  SvaraRadera
 8. Oj så spänd jag blir inför kvällen. Tindra är alldeles ifrån sig och kan inte bestämma sig för vilken färg hon ska ha på pälsen och om hon ska kamma den höger eller vänster. Själv beter jag mig värdigt och filar lite på klorna. Vi jamas senare.

  SvaraRadera
 9. Kurra! Kurra! Kurra! Kurraaaaaaaa!!!! Hurrjam för Gustav! Vi ses på partyt!
  nosgos å födelsedagsgottisar (och råttisar)
  M&K

  SvaraRadera
 10. Ett jättegrattis från Hittekatten och Rutiga Katten!! En av oss tycker du är nästan lika fosil som vissa rutiga katter, medan den som har lite livserfarenhet och tankeverksamhet mellan öronen, säger .. det är först nu du är den FULLÄNDADE KATTEN, Gustav!!

  SvaraRadera
 11. Hurrjam, vilken fest, jag är så glad att jag får komma! Tur man alltid är klädd för party i sin grå smoking med den vita skjortan!
  Jag har diktat en vers till din ära:
  "Jag höjer min skål
  för dagens jubilar
  Du är min idol
  och jag dig väldigt kär har"
  Nödrim som vanligt, men det kommer från hjärtat!
  Många hurrjam och kattulationer från mig och matte!

  SvaraRadera
 12. FINDUS, ISAK och RASMUS: Ja, och nu blir vi ännu flera, över 30! Det kommer bli alldeles tjockt med festkatter här ute på gräsmattan. Ni är säkert tjusiga precis som ni är!

  SvaraRadera
 13. HJULIA, SMULAN, AMANDA: Många killar blir det, så ni blir säkert uppvaktade. Jag har för mig i alla fall att man brukar uppvakta damer på något sätt? Hur som helst ska vi ha jamarkul!

  SvaraRadera
 14. KATTSON: Det var en oväntad och glad överraskning! Hittar du godiset är det förstås bra, men huvudsaken är du kommer!

  SvaraRadera
 15. DUI och DECO: Strömming är alltid gott! Blir fint komplement till musköttet! Välkomna!

  SvaraRadera
 16. MAX och MÅNS: ÅH, så bra att ni kommer, var litet osäker på om ni skulle hinna. Undrar om det är Måns som jag ser skymta långt där borta?

  SvaraRadera
 17. KJELLE BUS: Vad snällt av dig att smita fast din husse ska komma! Festen hade ju inte blivit densamma utan dig! Och tack för den vackra sången du sjöng!

  SvaraRadera
 18. KOLFART: Tack så mycket för uppvaktningen! Förstår att Kolfart tyvärr inte är i form. Ska lägga undan några fina bitar till honom, så kan han få dem vid ett senare tillfälle.
  Jo, jag tyckte det kom en hälsning från ett moln som for förbi...

  SvaraRadera
 19. SIPPO: Det är ju inte så många tjejer ikväll, så jag är glad att Tindra vågar sig hit, hon med. Hon är ju så fin, inte behöver hon vara nervös! Tur hon har dig med, du som är så lugn i alla situationer. Ska bli kul när ni kommer!

  SvaraRadera
 20. MAURICE och KAJSA: Tackar så mycket! Längtar efter att få se era svansar här!

  SvaraRadera
 21. HITTEKATTEN och RUTIGA KATTEN: FULLÄNDAD?! Det har aldrig någon jamat till mig förut! *smickrad* Men man har förstås uppnått en viss...hrmpf...coolhet med åren. Fulländad...det suger jag på ett tag...

  SvaraRadera
 22. FRASSE: Vilken fankattiskt vacker vers! *tårögd* Tänk att du kan dikta OCKSÅ! Ser verkligen fram emot att få jama dig välkommen i din tjusiga svid!

  SvaraRadera
 23. Roxy idag utan Sambo6 juni 2011 kl. 19:01

  hej... och grattis stilige Gustav.. jag brukar beundra din bild i smyg när matte läser kattbloggar.. om man inte måste ha en egen blogg kommer jag gärna också på festen.. vet inte riktigt hur en rådådendrån ser ut men jag lär höra var ni är!
  nospuss från blyga Roxy (som kan behöva roa sig utan sin Sambo för en gångs skull...)

  SvaraRadera
 24. ROXY: Du är naturligtvis jamarvälkommen! Om du tassar på hinner du precis lagom till när det börjar skymma. Allt är färdigt och uppdukat! Du hör oss säkert, över trettio festande katter kan man inte undgå att märka!

  SvaraRadera
 25. Som vi jamar så tar vi med oss fisktårtan oxå ifall ngn vill ha med grädde oxå.
  WOW så många vi blir på ditt stora tolvårs kalas, Gustav. Blir spännande.

  Tassekram så ses vi senare då

  SvaraRadera
 26. Mjau här kommer Nova och jag! Vi har med oss ett rejält lass av godsakerna som matte shoppade på kattutställningen, som Gimpet Malts och vi dricker Gato Blanco så klart (Isvatten med en fryst räka i)... Sväng svansen, grattis kompis!

  SvaraRadera
 27. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Partyt är i full gång där ute, tassade in för att kolla en sak bara. Såg att ni kommit, och er tårta är snart slut. Nu måste jag ut igen...

  SvaraRadera
 28. WIKKI och NOVA: Jag blev SÅ imponerad av godislasset, det var en stor överraskning! Kattiljoner tack! Och Gato Blanco serveras i baren hela kvällen. Här ska festas!

  SvaraRadera
 29. Hej Gustav !
  Tack för igår !
  Så kul det var på festen !!!
  Jam ville bara berätta att jag berättar om festen på min blogg på Cats On Tuesday idag.
  Matte hjälpte mig "knycka" en bild på dig som vi lagt in och en länk till din sida.
  Hoppas det är OK ??
  Hojta till annars så tar vi bort den på momangen !!
  Ha en lugn tisdag :)

  SvaraRadera
 30. KJELLE BUS: Klart det är OK! Bara du inte avslöjar för mycket om vissa saker på festen...några hemlisar måste vi ju ha!

  SvaraRadera
 31. Strindberg, Frida och Siri8 juni 2011 kl. 00:15

  Grattis i efterskott Gustav. Hoppas att du inte har fått någon ålderskris som tvåbeningarna brukar få. Vi är ledsna att vi inte komma igår men när husse väl hade somnat så åskade det så förskräckligt här att vi inte vågade gå ut utan vi la oss tätt intill husse i sängen istället. Men vi kanske kan tassa förbi någon dag med lite fika (grädde och strömming) och en present :-).

  SvaraRadera
 32. FRIDA och SIRI: Tack så mycket! Ålderskris? Vad är det? Varför i hela Jamlunda ska man krisa för att man blir mer och mer erfaren? Tvåbeningar är så underliga!
  Vad synd att det åskade, hade varit kul att se er också här. Men det är klart ni är välkomna nån annan dag! Den typen av fika gillar jag!

  SvaraRadera