Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 7 juni 2011

Vilken kväll det blev!

Jag jamar bara det..diskretion...hederssak! Inte tänker jag skvallra om vem som kanske nosade litet för djupt i myntaflaskan, eller om vad som hände i schersminbuskaget! Det var ju bara så lyckat alltihop! Mina möss gick åt, bara några svansar blev över. Duis och Decos strömmingar var väldigt populära, de tog slut i ett nafs. Och tårtorna....tårtorna! Maurices och Kajsas torsktårta, den nästan slogs vi om. Tur att Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan  också hade med en fisktårta. Rena drömmen, den med. Det är när man får en god tårta efter maten som man verkligen känner att det är fest.

Och apropå tårta, när husse kommit på eftermiddagen bad matte mig att komma ut på altanen. Där stod min Shebatårta! Och så sjöng matte "Ja, må han leva" för mig.
Tårtan var läckert geléöverdragen och i mitten tronade en vitfiskros av lyxigaste sort!


Först tog jag rosen...Mmmm, det var så gott, så gott. Men jag orkade inte riktigt allt. Det blev en liten bit kvar, som Piff och Puff fick dela på.
Mätt och belåten släpade jag mig några meter bort för att vila på maten

Ja, sedan var det bara att lägga sista tassen på förberedelserna för kvällen. Det var alldeles imponerande vilken uppslutning det blev, över trettio katter som svansade loss här ute. En stor överraskning var det stora godislasset, som Wikki och Nova hade med sig. Jamarns, vilken fart det blev på oss när de började kasta ut allt gottiset! Det jamar jag en superb avslutning på en hellyckad kväll!
Hoppas ni kom hem sedan som ni skulle allihopa, och att ni inte mått alltför dåligt idag!

18 kommentarer:

 1. Puh, vilken natt! Inte visste jag att det fanns så många roliga lekar. Klättra tall tyckte jag var roligast, fast det var läskigt att hoppa ner. Tur att man fått några myntashots innanför pälsen innan man klättrade upp! Och jag hann precis stänga dörren till min bur på katthemmet innan första volontären dök upp.

  SvaraRadera
 2. Tack för festen! Vilken uppslutning, det var jättekul att träffa alla och nog blev det en minnesvärd födelsedag!
  Det skulle inte falla oss in att skvallra för matte *blink*. Inte på någon!!!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. KATTSON: Klättra tall är en av mina favvisar också. Fast jag brukar inte klättra så högt som du!
  Så precis du hann tillbaka, funderade just på om du skulle hinna. *lättad*

  SvaraRadera
 4. SMULAN, AMANDA: Ja, nog blev vi många, hade aldrig vågat hoppas på sådan uppslutning. Verkade som ni trivdes, det är jag glad för! Nä, det är klart ni inte skvallrar, det trodde jag inte heller ett ögonblick!

  SvaraRadera
 5. En kväll att minnas, sanna mina jam! Måste erkänna att morrhåren slokar lite idag. Det beror väl på allt svansdansande och tallklättrande. Och kanske liiite på de där smaskiga myntashotsen också... :-)
  Jag var ju tvungen att skryta lite om partyt på bloggen, tassa in här så får du se:
  http://gunillaofrasse.allas.se/mjau-vilket-party/
  Varsamma tassklappar

  SvaraRadera
 6. FRASSE: Jag var nyss inne och hälsade på dig, så jag såg vad du jamat. Tycker du var jamarstilig i din smoking, jag är ju liksom mera vardagsklädd för jämnan.
  Det har väl blivit litet svalare där nere hos dig också, kan behövas så här dagen efter!

  SvaraRadera
 7. Du är en riktig festfixare du. Det vore kanske en affärsidé. Kul att du fick en shebatårta av din matte. Tänk om alla människor var så snälla.

  SvaraRadera
 8. Tack för igår !!!
  Det var jättekul , lite för kul kanske till och med ;-)
  Lite ont i huvudet har man ju allt haft idag :(
  Jättekul att träffa alla på ditt partyy :)

  SvaraRadera
 9. SIPPO: Är man en bra festfixare kan man tjäna många Dentisar, tror jag. Säkert en bra affärsidé.
  Jodå, matte är snäll för det mesta. Utom när jag inte får tassa ut som jag vill.

  SvaraRadera
 10. Tack för igår! Vilken fest! vi är helt slut men jamarns vad skoj det var och gott.. Jättekul att träffa alla. Nosbuff

  SvaraRadera
 11. KJELLE BUS: Tack själv! Du var en stor tillgång här på festen! Hoppas huvudvärken släpper till i morgon!
  Ja, vilket gäng vi var! Det får vi göra igen nån gång!

  SvaraRadera
 12. DUI och DECO: Tack ska NI ha för all den goda strömmingen! Den var verkligen uppskattad av oss alla!
  Det var så kul att ni kunde tassa hit båda två!

  SvaraRadera
 13. Tusen tack för den lyckade festen - vi hade jamarkul alla sju! T.o.m. lille Rafael vågade sig på att bjuda upp, han som är så blyg... det var roligt att se honom koppla av och trivas i kattsällskap. Bara en sak - vad som än viskas om Butte och mig, så är det inte sant... jag är en ärbar abbemissa, och Butte har alltid respekterat det. Idag har vi haft hammarslag både ute och inne... Åskar utomhus, mynta- och gräddefterslängar i huvudena. Vem säger att man behöver alkohol för att ha roligt?!?

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Conny hälsar att det var för att hans klor var nyklippta som han inte kom lika högt upp i tallen som Lilja... hm, jag tror vad jag tror, jag. Hur som helst gladde han sig åt att hans egentassigt infångade mösslor var så populära... DS.

  SvaraRadera
 14. KLOSTERKATTERNA: Inte viskas det något, och OM det händelsevis gjorde det, så har jag inte hört något. Det förstod jag väl att det inte var sant! Det som inte har viskats, alltså.
  Nyklippta klor är förstås snyggt men inte vidare praktiskt när man tävlar. Men jag tror inte Conny brydde sig så mycket, såg nog hur förtjust han var över de beundrande blickarna Smulan kastade på hans klor! Oj, var mösslorna intassigt infångade? Imponerande!

  SvaraRadera
 15. Jamarstack för ditt fina kalas Gustav, du är duktig på att göra en fest för oss katter.
  Det var verkligen trevligt.
  Så många vi blev, mjau
  Det får vi göra om nästa år, *FNISS*
  Vi var en aning trötta när vi kom hem, men vad gör det, när man hade så trevligt med alla våra kattvänner, *FNISS*

  /
  Tass/

  SvaraRadera
 16. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Ja, vad många vi blev, fler än jag vågat fantisera om! Tycker absolut vi ska göra om det, särskilt om ni kan fixa en lika delikat fisktårta då med!

  SvaraRadera
 17. Nu har vi äntligen vaknat - tack för en alldeles underbar fest!! Vi fick lift hem till slut och vi har nog sovit i flera dagar... Skåne... det är grejer det!!!

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K - lite "ömpälsade" är vi fortfarande...

  SvaraRadera
 18. MAURICE och KAJSA: Tack för att ni tog er tid att komma ända hit! Såg att ni måste åka om Öland hem, men ni hann i alla fall tillbaka i tid. Tur det!
  Nu har nog ömpälsningen gått över, hoppas jag! Men man måste ju märka att man varit på fest!

  SvaraRadera