Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 15 juni 2011

Jamarns, vilken fest!


Fick ju en inbjudan av Sippo igår att komma på hans födelsedagskalas. Fick det rätt snärjigt ett tag, för man vill förstås inte komma tomtassad första gången man hälsar på någon. Hade tur, för min favoritrestaurang hade precis öppnat. De har take-away-service, så allt löste sig fint. Sedan hade jag ännu mera tur, för jag fick lift nästan ända fram till Sippos dörr. Det kändes litet nervöst att ringa på, men oron rann av med en gång Sippo öppnade. Bakom honom stod Tindra och såg så blyg ut, att jag morskade upp mig direkt. Vi bekantade oss, och jag tassade in. Upptäckte deras husse, som låg och sov redan. Sippo hade visst drogat honom med Ajax?

Ja, sedan trollade jag fram min present. Den verkade uppskattad, både av värdkatterna och de andra gästerna.  Det var jamarkul att träffa alla kompisar igen så snart! Sippo hade minsann dukat upp till fest med alla möjliga godsaker, och alla hade med sig också. Strömming, grädde, fisktårta, gourmetmousse, torsktårta, räkor....jam, hur mycket som helst! Oj, vad jag åt! 

Sedan var vi ute och kollade Sippos favorithörn. Förstår att han trivs där. Givetvis inspekterade vi buskar och träd också. Gjorde några testrace i träden, de var helt okej. Och leken kloa ballong var hur kul som helst!
Vilket gäng vi var nu igen! Det kryllade av katter överallt. Synd bara att jag måste bryta upp litet tidigt, måste ju hinna hem igen innan de vaknade där hemma. 

Att få lift hem gick väldigt smidigt, redan andra bilen stannade. Sov sedan nästan hela vägen hem. "En lyckad fest och mätt mage är bästa huvudkudden", heter det inte så? Tack, Sippo och Tindra! (Hoppas husse kvicknat till nu?)

18 kommentarer:

 1. Vilka partykatter vi börjar bli. Jag tycker det är mycket roligare att partaja än att sitta på katthemmet. Synd att vi inte kan ha fest här, det skulle nog blir lite för oroligt för en del av mina kompisar är lite rädda av sig. Fast när jag får eget hem, DÅ...

  SvaraRadera
 2. KATTSON: Förstår att det kan vara aningen känsligt hos dig. Det blir ju rätt högjamat efter ett tag! Kul att DU kunde komma i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Härligt att få träffa alla igen! För att inte tala om nya bekantskaper :)
  Amanda hälsar och tackar för hjälpen ner från trädet *blink*

  =^.^=

  Majuis

  SvaraRadera
 4. Visst hade vi kul! Precis som på din jättebraiga fest! Lika ont i morrhåren i dag igen ju.

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. HJULIA, SMULAN, AMANDA: Åh, det var så litet så! Klart man hjälper en dam i nöd! *blink tillbaka*

  SvaraRadera
 6. Visst var det en härlig fest! Jättekul att träffa alla igen och god mat och massa skoj! Skönt att du kom hem ordentligt. Nosbuff

  SvaraRadera
 7. NEA: Vi är verkligen ett härligt gäng! Helt fankattiskt att vi trivs så bra tillsammans allihopa!

  SvaraRadera
 8. DUI och DECO: Ni kan då partaja loss ordentligt, jag blev imponerad! Jag hade ju en bit hem, men det gick alldeles galant!

  SvaraRadera
 9. Husse vaknade då han skulle jobbet, men han hade ingen aning om vilken fest vi hade haft. Måste jama att det var jättekul att träffas. Vi måste absolut göra om detta.

  SvaraRadera
 10. huj! Vicken skojig fest det var! Vi beundrade verkligen sippos hörn. Och vi har satt det högst upp på vår önskelista: ett eget Sippohörn. Och ett träd. Med blommor. Och vi har båda anmält oss till säkerhetskattsutbildningen Med en sån virrhöna till människa som vi har, så behvs det. Vi jamar bara det!

  OK, de här festerna är mjausingens coola! Hoppas att vi kan göra om det snart igen. Och redan nu är ni inbjudna till Kajsas 3-årskalas 15 juli.
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera
 11. SIPPO: Men var han inte litet drogad ändå, om han kunde sova under hela festen? Vi var ju inte så tysta precis! Jo, det var jättekul att ses igen, och framför allt att få se dina platser!

  SvaraRadera
 12. MAURICE och KAJSA: Oj, har ni anmält er till den kursen? Då får ni att göra framöver, den ska vara rätt krävande har jag hört.
  15 juli! Passar alldeles utmärkt! Då är husse i norra landet, så jag har bara en människa att få i säng. Spännande att få se er balkong. Men jag är litet orolig för skällisen. Kanske kan ni lura i den sömnmedel?

  SvaraRadera
 13. Jag är då arg så morrhåren darrar, för eftersom matte har haft så stressigt på det där jamardumma jobbet, så upptäckte vi inte Sippos inbjudan förrän det var för sent. Morr och fräs så trist att missa allt härligt hållitass!Och att få besöka Sippos hörnor hade ju varit en upplevelse för livet. Suck...
  Men gläds såklart åt att det blev så lyckat för alla som hade lyckats tassa dit i tid. Dumma matte *blänger ilsket*
  Tassklappar

  SvaraRadera
 14. FRASSE: Ett tag funderade jag på om vi skulle samåka dit. Synd att jag inte kontaktade dig, då hade du ju fått veta. Nåjam, det blir fler fester! Synd om din matte som har det så jäktigt!

  SvaraRadera
 15. Tack vare min DUMMA matte så missade jag också partyt :(
  Fattar inte varför hon måste envisas med att stänga av datorn när hon åker till jobbet ??!!
  Är minsann allt lite avis på er alla som var där på partyt hos Sippo o Tindra !!!

  SvaraRadera
 16. KJELLE BUS: Jag saknade dig, och frågade Sippo, men han visste inget. Ännu en matte som ställt till det, det hade man ju kunnat räkna ut. Klart du hade kommit om du fått veta om det. Inget att göra nu. Har hört att det blir ny fest nästa månad hos Maurice o Kajsa, så då ses vi väl?

  SvaraRadera
 17. Mjau, visst hade vi trevligt hos Sippo och Tindra på Sippos födelsedags fest.
  Trevligt att träffas igen.
  Oj så många lekar han hade, *FNISS*
  KUL!

  Måste tassa iväg till Sippo och jama för senast.

  Tassetass

  SvaraRadera
 18. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Jamarkul att träffa er allihopa också! Att kloa ballongerna gillade jag bäst av lekarna, det smällde så kul när man träffade.
  Nu är det nog läggdags, det känns att det var fest hela natten!

  SvaraRadera