Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 22 juni 2011

Vad är detta för sätt?

Borde inte katter tillfrågas innan det vidtages målningsarbeten, som gör att katter stängs inne fastän solen skiner ute och det är varmt och skönt? Borde det inte vara så?
Jag bara frågar i all enkelhet?

En katt i den här familjen råkade ut för detta, nämligen. Katten hade ingen som helst anledning att misstänka illasinnade planer från familjens sida. Frukosten avnjöts i lugn och ro, och efter det öppnades en dörr så att katten skulle kunna påbörja dagens arbete. Nu brukar den här flitiga och arbetsamma katten bli hungrig igen efter en stund, och tassade då in efter påfyllning. Kattens avsikt var naturligtvis att enbart mätta magen, för att sedan fortsätta inspektionerna utomhus.

Det var då som det nekades dörröppnande! Fastän alla var hemma och allt var precis som vanligt! J...katten blev alldeles väldigt frustrerad, och jamade ifrån på skarpen att så här fick det inte gå till! Om, jag jamar om, nu händelsevis trappan måste målas, kan de väl göra det när det regnar och katter ändå inte vill vara ute?  


20 kommentarer:

 1. Förfärligt!!!
  Vi har hört att husse ska montera ner vår rastgård under några VECKOR för huset ska målas, det är väl minst lika upprörande!

  =^.^=

  Hoppas att färgen torkar fort!!! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. HJULIA, SMULAN, AMANDA: VA!? VECKOR???!! Det är inte upprörande, det är PLÅGSAMT att läsa något så FÖRFÄRLIGT! Och jag kan nästan lova att det kommer ske när det som härligast ute. När de kunde göra det på vintern, helst när det är massor vitt och man ändå inte vill vara ute! Veckor....*medlidandetass!*

  SvaraRadera
 3. Men stackars katt, vem det nu är! Så är får det naturligtvis inte gå till. Jag har hört att man kan vara anonym när man anmäler brott. Skulle du kunna tänka dig att anmäla de här människorna?

  SvaraRadera
 4. Hehe, sånt vågar inte vår GHusse göra. Vi får gå ut och in hur mkt vi vill även om han håller på att måla om huset. Men han har sagt att om vi råkar gå emot färgen så kommer vi råka ut för ngt som heter lacknafta och dusch med shamponering, kanske bättre att stanna inne då.

  SvaraRadera
 5. KATTSON: Jag tror säkert att katten kan tänka sig någon form av anmälning. Åtminstone att HOTA med det, så kanske ja...katten kan blidkas med löfte om några Dentisar eller så?

  SvaraRadera
 6. PUMA och SIXTEN: Här var det MIN trappa som skulle målas, den jag ALLTID brukar sitta på. Jag har inget emot att de gör så att den inte blir så blöt. Men INTE när det är jobbväder för mig!

  SvaraRadera
 7. Jag håller med fullständigt. Ska en stackars katt verkligen behöva bli lidande för att målaren valde fel dag att måla? Jag bara undrar! Det här måste omedelbart bekämpas med alla medel, för annars lär det väl sprida sig.

  SvaraRadera
 8. Skandal! Dunderskandal! Anmäl! kalla in säkerhetsstyrkan eller vad de där terroristpoliserna kallas (vi menar naturligtvis inte poliser som är terrorister, utan poliser som skyddar oss från terrorister). Spärra av grannskapet! Lämna inte en glipa i häcken som de människouslingarna kan smita igenom! Låsa in sin Gustav!!! Vi är chockade!! Dunderchockade!!
  tröstenosgos å tröstegottisar, tröstenosbuff å trösteråttisar
  Maurice & Kajsa
  chockade
  dunderchockade

  SvaraRadera
 9. Upprörande är ju bara förnamnet! När man för första gången på flera dagar kan gå ut utan att bli jätteblöt i pälsen dessutom. Alternativa utgångar borde naturligvis ha ordnats. Antar att matte och husse använder ett fönster?? Nosbuff

  SvaraRadera
 10. SIPPO: Nä, det kan väl inte vara rimligt? Nu gäller det verkligen att sätta ner tassen. *stampar*

  SvaraRadera
 11. MAURICE och KAJSA: Ähum...ni listade ut vem som var drabbad? Jag ville inte skriva det sådär rätt ut, för jag tänkte att ni skulle gråta för min skull då. "En katt" är ju mer anonymt, och väcker kanske inte så starka känslor? Men ni genomskådade allt, och vilket försvar ni ger mig! Är ytterst tacksam!

  SvaraRadera
 12. DUI och DECO: Vi HAR två dörrar till, men de var också stängda. Allt bara för att jag brukar sitta just på DEN trappan. Jag vidhåller: Målning av min trappa får enbart utföras vid regn och busväder!

  SvaraRadera
 13. Jamars skandal alltså, att det ska behöva vara på det sättet. *FNISS* vi gissade oxå att det var dig det handlade om, mer hemlighet när man skriver *en Katt* liksom, *FNISS*
  Stackars dig Gustav, Tassakram på dig.
  Du får göra likadant med dina tvåbeningar.

  Tass på dig
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 14. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Visst har det varit synd om mig? Jag blev riktigt sur på mina människor.
  Men inte hjälpte det! Får stanna ute nån extra timme som hämnd sedan.

  SvaraRadera
 15. jag jamar bara - det var det mest skräckinjagande inlägget jag läst på länge! Dina människor borde verkligen läxas upp! så här får de bara inte behandla sin katt!

  SvaraRadera
 16. MAYA: Visst är det ruggigt? Lömskt! Det minsta man kan begära är väl åtminstone att man har en förhandling om såna allvarliga saker innan det sätts igång? Nädå, strunta i katten, bara. *ilsken*

  SvaraRadera
 17. Jamar instämmande med föregående jamare = SKANDALÖST , FÖRFÄRLIGT , UPPRÖRANDE , CHOCKERANDE beteende som dina 2-benta har !!!

  SvaraRadera
 18. Vad vi inte kan förstå är vad ett par fantastiskt snygga tassavtryck skulle göra för skillnad?
  Nosbuff

  SvaraRadera
 19. KJELLE BUS: *nickar ivrigt och slår med svansen*

  SvaraRadera
 20. MAX och MÅNS: Jag skulle kallat det KONST om jag bara fått chansen...

  SvaraRadera