Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 16 november 2010

Första hela dagen hemma

Min första hela dag hemma. Sov ganska länge. Satte mig i fönstret och spanade. Observerade att det var vitt på marken. Kallt om tassarna. Brrr. Tittade sedan på matte när hon cyklade och cyklade. Det var så tråkigt, att jag somnade.Har druckit mycket vatten den här dagenMatte fick en godispåse av djurbutiken idag. De hade gjort något fel, så hon fick betala för många pengar. Jag fick testa det nya godiset först. Ej godkänt. (Typ 3 nedan)


Piff undrade varför det hade ploppat på golvet? Hon fick bli andre testare. Eftersom hon inte är så noga med vad hon äter, satte hon betyget G.Jag drog. Matte föreslog ett nytt test, se 2 nedan. Det var mycket bättre grejor! Betyget MVG är självklart! 1) Tidigare testat godis. Vi tre är helt eniga att detta ska få betyget IG. Kattmynta som misshandlats. Knappt ens värt att nosa på.


2) Absolut bäst! I Dentabits-klass. Som jamat MVG, och utan tvekan från någon av oss.


3) Godiset, som matte fick i butiken. IG av mig, men G av både Piff och Puff.

Annars har jag sovit och ätit av mina torrkulor. Undrar just vad som händer med smaken när man är på sjukhus? Det är jättekonstigt, helt plötsligt är de torra kulorna den allra godaste maten? Riktigt underligt. Tänk om jag inte gillar leverkorv längre? Vilken skrämmande tanke...

10 kommentarer:

 1. Skönt att vara hemma igen förstår vi, Låter som det varit en bra dag. Klart att det är gott med mat även om det är torra kulor när man inte har ätit ordentligt på flera dagar.Leverkorven kommer du nog att gilla fortfarande tror vi. bra utfört test för övrigt, ät för oss också för vi får minsann inget godis just nu! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Intressant test. Tycker du ska kontakta leverantörerna och uppmana dem att betala för testresultaten, det är inte mer än rätt. Betalning ska naturligtvis ske genom riklig tilldelning av det godaste godiset. Vi får se om smaken för leverkorv återkommer, annars kanske det är ett tecken på att du inte ska vara ute så mycket nu. Jag tycker favvogrannen kan komma över till dig med lite korv och testa om du fortfarande vill ha det.

  SvaraRadera
 3. *noterar ivrigt* Jamarbra att du sprider information om olika kattgodisar. Jag tycker dessutom som Kattson - att du bör begära betalt för utfört test. Det är inte allt godis som blir kattefierat av Gustav.

  Skönt att du är hemma igen och äter. Leverkorven kommer du säkert fortsätta gilla. *välkommenhemtass*

  SvaraRadera
 4. Vi håller med Kattson, favvogrannen borde hälsa på och ge dig lite leverkorv, vi tror att du kommer att gilla den!!!
  Tack för godis testet, vi är också mycket kräsna och ratar många sorter matte har köpt. Mjölklinser är urk tycker vi båda, men 2:an skulle vi gärna prova! *nosgos*

  SvaraRadera
 5. DUI och DECO: Det konstiga är att jag inte gillar blötmat längre, det som var så gott förut? Hoppas jag snart blir som vanligt igen...

  KATTSON: Vilka bra idéer! Vet inte vilken som är bäst? Men den som är lättast att omsätta i praktiken är att be grannen komma över med korv. *tassar ner: glöm ej*

  SIPPO: Det vore ju hemskt om jag inte gillade leverkorv längre. Tänk vad ledsen grannen skulle bli. *bekymrad*

  HJULIA o alla andra: Mjölklinser är urk? Ok, då låter vi bli dom. Förstår inte varför det finns äckligt godis? Meningen med godis är väl att det ska vara gott? *fundersam*

  SvaraRadera
 6. Låter som om du har haft en riktigt bra trots allt. Det är bra att du både ätit och druckit ordentlig. Bra med godistestet, då vet vi andra vad vi ska jama till våra människor att köpa för godis till oss.

  SvaraRadera
 7. MAYA: Jag har inte så mycket att klaga på, tror jag. Dentabits verkar ju de flesta gilla, men det kan vara kul med litet omväxling ibland. Kanske har vi samma smak, vem vet?

  SvaraRadera
 8. Bra spaning i fönstret där!
  Såg du oss när vi patrullerade utanför?
  Du bor bra långt bort, så vi fick springa fort för att vara hemma igen när husse kom hem ifrån jobbet!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Bra att ni fått provsmaka lite godis! Det kan du behöva, när du haft ganska magra dagar med dropp förra veckan. Hoppas verkligen att du tycker om leverkorv fortfarande. Kan inte tillverkarna tänkas skicka lite prover för betygssättning till dig? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. MAX och MÅNS: Tyckte väl jag såg två svanstippar försvinna i mörkret! Jaså, det var era? Ingen dålig promenad ni fick! Tur att ni var hemma när husse kom från jobbet, så inte han blev orolig!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: När jag älskade vitfisk idag, förstår jag att leverkorv också är mums. Det var nog bara en tillfällig svacka härom dagen. Jag tar generöst emot alla prover som sänds hit! Tack!

  SvaraRadera