Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 4 november 2010

Hundrasjuttioelva katter i en kattask

 Puff: Vad jamar du? Och vilket konstigt jam du fått!
Gustav: Dumskalle! Det där är inte jag, hör du väl! Men vem katten gömmer sig där inne??


Nu har det alldeles slagit slint i skallen på matte. Jag lovar på hedertass! Hon har stuvat in en massa katter i en liten, liten ask! Det är alldeles förskräckligt. Vi kan höra dem jama både argt, hest, pipigt och med basjam, plus en massa andra konstiga jam. Måste finnas minst hundrasjuttioelva katter där inne. Vi blir alla tre uppriktigt oroliga för de stackars katternas väl och ve, men vet ni vad matte gör?? Hon skrattar! 

En sadist, det är vad hon är.

10 kommentarer:

 1. Men det är ju kattplågeri att sätta så många i en liten ask! Vad är det frågan om egentligen? Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Men vad är det du jamar?! Hoppas att matte bara skojar lite och att det inte är hundrasjuttioelva katter i den där lilla asken.

  SvaraRadera
 3. DUI och DECO: Det är bara så konstigt. Vi kan höra alldeles tydliga jam från asken. Litet kusligt, faktiskt...

  SIPPO: Hon påstår att det är KATTPIANO! Varje gång hon trycker på en tangent jamar en katt. Alltså måste det finnas katter där inne. Fattar inte hur de tagit sig dit???

  SvaraRadera
 4. Hmmmm... vi känner igen det där. Matte har ngt liknande men i den så låter katterna arga och det med rätta såklart om de är instängda i en sådan liten ask.

  SvaraRadera
 5. Undrar hur de tagit sig in där? Och framför allt - hur ska de ta sig ut? Här måste du hjälpa dem Gustav. Matte verkar ju totalt ointresserad av deras lidande.

  SvaraRadera
 6. usch så obehagligt det måste vara för dom där katterna att vara ihoptryckta i en liten ask så där. Kattplågeri på högsta nivå. Din människa måste hjälpa dom

  SvaraRadera
 7. Men, men...
  Kan ni inte få ut dem då? *snyft*
  Stackars missar. :-(
  Och DUMMA MATTE!

  SvaraRadera
 8. PUMA och SIXTEN: Jahajam, det finns fler instängda stackare? Här finns också dom som låter jättearga. Skulle jag också vara. Riktigt otäckt.

  KATTSON: Matte har lagt undan asken nu. Hon tänker nog hjälpa dom ut i natt kanske? Jag vill inte ha dom instängda där mera i alla fall.

  MAYA: Jag hoppas verkligen det, så vi slipper höra fler jamanden. Det var så jamrans förbryllande.

  MAX och MÅNS: Det konstiga är att de blev helt tysta när matte stängde asken? Men dom måste ju finnas där ändå? Håller med dig om att matte är jättedum. Men hur kattsingen kunde hon fånga alla och få in dom där? *kliar mig på huvudet*

  SvaraRadera
 9. Något så märkligt har vi aldrig sett eller hört. Så många kissemissar i den lilla asken? Men var är dörren? Hoppas att matte har hittat ett sätt befria de stackars katterna. De sjunger säkert mycket gladare utanför asken. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Det är jätteobehagligt att höra en massa jam och inte fatta var de kommer ifrån? Om där fanns någon dörr syntes den inte. Nu är det helt tyst i asken i alla fall, så jag tror matte släppte ut dem i natt när jag sov.

  SvaraRadera