Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!söndag 14 november 2010

I morgon, kanske

Äntligen ringde de från djursjukhuset. Det går åt rätt håll, han har börjat äta litet, men han får fortfarande dropp. Veterinären trodde att Gustav skulle få komma hem i morgon. Ska ringa dit i morgon runt nio-tiden och få besked. Skönt att få lugnande besked, började bli orolig, eftersom veterinären skulle ringt för flera timmar sedan. Önskar alla en fortsatt trevlig söndag, för en del kanske med Fars Dags-firande...

12 kommentarer:

 1. Vad skönt med lite positiva nyheter. Gustav, vi fortsätter att skicka spinnhealing och hoppas att du får komma hem imorgon. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Det var skönt att höra att han börjat äta lite. Att han dessutom får komma hem måste ju vara ett bra tecken. Vi håller tassarna för honom och följer rapporteringen slaviskt.

  SvaraRadera
 3. Åh så skönt att höra, men här håller vi tassar och tummar tills Gustav är frisk å hemma igen (för säkerhets skull) *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Injamar med de andra. Här hålls tassar, klor och tummar tills Gustav fått tassa hem!

  SvaraRadera
 5. Tack för jamet!
  Bra att han äter om än lite.

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat Gustav! :)
  Vi längtar efter dig.

  SvaraRadera
 7. Pust, skönt att Gustav börjat få i sig lite mat på egen tass. Det där droppet låter inte så skoj. Vi hoppas att Gustav är tillräckligt återhämtad så att han får åka hem imorgon. *håller tassarna och slår knorr på svansen* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. DUI och DECO: Det är bra att ni fortsätter med spinnhealingen. Då blir Gustav bra till i morgon!

  SIPPO: Det är väl inte helt säkert ännu, men förmodligen får han komma hem. Hoppas han fortsätter äta!

  HJULIA o alla andra: Tack för att ni fortsätter tasshållningen! Alla positiva tankar hjälper säkert!

  NEA: Och det är vi glada för!

  MAX och MÅNS: Efter nästan fyra dygn helt utan mat, är det jätteskönt om han börjat bli litet hungrig. Snart är han nog samma matvrak som tidigare, hoppas jag!

  GUNSAN: Det var roligt att höra! :-)

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Rätt fantastiskt att de kan få droppet att sitta så stadigt att han kan krafsa i lådan och så. Är så glad att han kom under vård snabbt, förhoppningsvis blir det inga men av det hela. Tack för både tasshållning och svansknorr!

  SvaraRadera
 9. Det är ett gott tecken att han börjar intressera sig för mate. Vi fortsätter hålla alla tassar och tummar på Södertälje Katthem och gör som Sippo, följer rapporteringen slaviskt.

  SvaraRadera
 10. KATTSON: Det är helt otroligt med detta stöd överallt ifrån! Tack!

  SvaraRadera
 11. jag håller alla tassar jag kan, hoppas verkligen att han är så bra att han kommer hem imorgon. Så skönt att han har börjat att äta lite då får han ju mera kraft.

  SvaraRadera
 12. MAYA: Ja, det hoppas vi verkligen! Det kan inte vara något vidare att ligga där i en bur kopplad till ett dropp. De har tvångsmatat honom med näringspasta också, så han har nog fått i sig det nödvändigaste. Det är förstås ett bra tecken att han börjat äta helt frivilligt!

  SvaraRadera