Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 26 juni 2012

Här e´ jag!


Nån som ser mig? Jag har hittat ett nytt ställe i växthuset. Ett ganska perfekt katthus. Matte trodde ända tills nyligen att det var ett skåp att förvara trädgårdssaker i. (Var får de allt ifrån?) När hon hade tagit bort en del onödigt skräp där inne, kunde jag demonstrera dess rätta användningsområde.
Visst ser ni mig?
Jag är ju HÄR!
Som väl är, har matte insett att det är ett katthus och inte ett förvaringsskåp. Kan därför med tillförsikt se fram emot att finna mitt hus ledigt när jag behöver dra mig tillbaka.

18 kommentarer:

 1. Härligt ställe du hittade :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland måste man titta litet vid sidan om för att hitta guldkornen!

   Radera
 2. Jamarns vilket fint katthus du har skaffat dig. Tur att matte insåg felet i att förvara massa skräp där, istället för att upplåta det till dig. Det har nästan samma snygga färg som du och Tindra har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också väldigt nöjd med arkitekturen. Lagom stor öppning och praktiskt inredd med öppen planlösning. Färgen har jag inte tänkt så mycket på, men du har rätt i att den matchar. Ännu ett plus!

   Radera
 3. Det var då för väl att matte tog ur de onödiga sakerna ur ditt skåp. Och jag jamar som du: var får de allt ifrån? Hur länge har matte levat i villfarelsen att skåpet är till för förvaring? Nåjam, nu är all i sin ordning igen, tack vare dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan väl knappt tro det, men i FLERA ÅR har detta hus använts som förvaring! Och jag lovar, det var bara en massa skräp där! Verkligt skönt att allt ställts tillrätta nu!

   Radera
 4. Smart matte du har!
  Snyggt hus, och passar dig som klon i en fjäderkotlett.
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. .."som klon i en fjäderkotlett" *fniss* Ni är allt bra träffsäkra! För precis så är det ju!

   Radera
 5. Vilken bra plats, ser riktigt skön ut! Du är väl kattoflerad där inne! nosubuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en av fördelarna, att själv kunna studera inkommande innan man själv upptäcks. Första gången jag låg i mitt hus dröjde det ett bra tag innan matte upptäckte mig!

   Radera
 6. Det var ett bra hus du har fått tillgång till. Verkar vara lagom stort och stadigt, blåser inte i kull så lätt. Jag får nöja mig med en kattong matte isolerat och byggt om till vindskydd på balkongen OM jag skulle bli kvar ute någon kylig dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det blåser omkull inne i växthuset har jag nog satt sista tassen på en mus!
   En isolerad kattong låter rätt mysigt tycker jag! Lagom trångt och ombonat. Definitivt bättre än pälsblåst.

   Radera
 7. Klart att det är ditt skåp Gustav, så du kan krypa in i, om du behöver.
  Stadigare är det ju oxå än en kattong.
  Stiligt hus du har hittat i växthuset, *Fniss*
  Varmt och ombonat på vintern oxå kanske?


  Tass tass,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har redan övertagit äganderätten, det har vi tassat på, matte och jag. Fast på vintern, nä, då är det nog inte så skönt. Det får bli min sommarstuga!

   Radera
 8. Ett eget hus? Ja jag jamar då det! Härligt!
  Smart av dig att kamouflera det, jag gillar djungelkänslan.
  Fått nån inflyttningspresent ännu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, där jamar du något! Inflyttningspresent! Detta har totalt försummats här. Ska GENAST påjama för matte att hon missat denna viktiga tradition!

   Radera
 9. Hurrjam, så mysigt du har det inne i ditt eget lilla hus! *klappar tassarna* Du är liksom hemma fastän du är ute - bättre kan det ju inte bli :D
  Ska jama med matte om att skaffa mig något liknande så fort som möjligt.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, håller helt med, bättre kan det inte bli! Redan innan älskade jag ju växthuset, och att nu ha ett eget hus där inne är förstås det optimala! Ja, tänk om du också kunde få något liknande. Kanske med fjäderkotlettutsikt?

   Radera