Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 12 oktober 2018

Sommar, sol och härliga dagar

Matte tänkte ta en bild på mig när jag låg under hasselbusken och hade det skönt i solen och värmen. Men inte låg jag kvar där när jag såg henne komma! Matte eller husse som närmar sig = MAT!
Och förresten har ni sett mig sova där under så många gånger. Kan ju bli litet tjatigt?

Det är alldeles perfekt härligt ute nu. Tänk att kunna vara ute från tidig morgon till sena kväll igen! Får passa på och ta tillvara den kommande helgen allt jag kan, för jag har en obehaglig känsla av att sommaren inte kommer fortsätta till slutet av oktober? Hoppas ni får det riktigt skönt, ni också!


 

8 kommentarer:

 1. En sak måste jag jama: jag kommer aldrig tröttna på att se bilder av dig. Vare sig du ligger under hasselbusken eller ån annanstans. Tror alla som har möjlighet ska passa på att njuta av den här helgen. Känner precis som du - snart kommer andra tider.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack, det var snällt jamat! Jo, jag har det beviljat som får och kan vara ute så här! Tror inte heller att sommaren håller på så värst länge till. :-(

   Radera
 2. JJJaaaaammmmmm vilken härlig dag det varit.
  Och som du jamar, nu tar vi vara på denna helgen allt vi kan o memorerar den inför vintern.
  Har precis kommit tillbaks från tassande nere på stranden i solnedgången.
  Ha en härlig helg med de dina.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och med litet tur blir det en repris i morgon! Tänk, jag bor på stranden, men jag tassar aldrig ner dit längre. Tycker det är lugnast hemma på min gård. Och så tittar jag till gräddgrannarna när de är här. Hoppas de kommer i helgen, då blir det verkligen perfekt!
   Och önskar er också en fin helg!

   Radera
 3. Visst är det skönt med Brittsommar, såhär i oktober. Hoppas att det vara nån vecka till!
  Trevlig helg!

  😻 Nosgos 🐾

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade precis börjat vänja mig vid att vara mer i växthuset, men nu vill jag bara vara ute i det fria. Hur skönt som helst! Och tack, detsamma!

   Radera
 4. Visst är det skönt med lite sol och värme, så här på hösten! Jam har tjatat till mej extra mycket utevistelse på uteplatsen. Fast husse klagar på att han fryser om tassarna. Pfffft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är så veka och ömtåliga, människorna. Tänk på oss som är bartassade jämt!

   Radera