Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 1 juni 2016

Zlatan och jagZlatan i all ära, men jag tassar nog hellre till matte och husse på altanen!

Regnade det igår? Var en del av min gård en sjö? Känns nästan som något jag drömt? Idag finns inte ett spår av vatten kvar i alla fall, och värmen är uppe i trettio grader igen.

Bara några hus bort från mig bor just nu nån som visst är duktig på att sparka boll? Zlatan heter han, och är här tillsammans med en massa kompisar. De ska träna på att skjuta iväg den där bollen ännu bättre. Människorna här tycker det är rätt stort att de vill vara just här och träna. Men när de valde hotell hade de säkert ingen aning om vilken celebritet som tassar omkring längs gatan? Fast om den där Zlatan kommer och går förbi ska jag hälsa på honom. Högfärdig är jag inte!


14 kommentarer:

 1. Zlatan är ingenting mot dig. Du var ju en kändis långt innan honom och vi gillar dig bättre. *nickar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt snällt jamat av er! Tack så mycket! :-)

   Radera
 2. Det verkar inte vara mycket som imponerar på Zlatan längre, men om han fick hälsa på dig... Oj, oj. Sen kan man ju sitta och snacka om bollar och mål hur mycket som helst. Inget slår en Gustav. Stort av dig att inte vara högfärdig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle ha varit rätt kul att skaka tass med honom, åtminstone om han gillar katter. Jag brukar vara lika vänlig mot alla, och det har lönat sig hittills. Men jag har nog haft litet tur också.

   Radera
 3. lite spinnande är det allt! Men du är ju GUSTAV och det går ju inte att mäta sig med! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag håller mig här hemma, så får Zlatan glänsa ifred!

   Radera
 4. Zlatan kan komma o gå men GUSTAV består !!!!
  Näh, jag är inte imponerad av Zlatan heller, men jag har hört av mina människor att han i alla fall är en VÄLDIGT bra bollsparkare.
  Klart att han inte visste om att du fanns i närheten, då hade han aldrig tillåtit Hamrén beställa hotellvistelsen.
  Du vet, det räcker med en Superstar på platsen och du fanns ju allaredan där.
  Idag har jag varit ensam nästan hela dagen, mina människor övergav mig tidigt och körde jamarlångt ner i Skåneland för att uppvakta min husses moster som fyller 90 år idag.
  Först nu har dom orkat ta sig hem.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just så, Zlatan är ju här bara några dagar, och, ärligt jamat, hur mycket gör han för Området här? Nä, till det fordras en ständigt närvarande och observant katt! Jag låter Zlatan bo där borta och tro att han är Stjärnan här, men du och jag vet ju annat!
   Vad bra att dina människor pallrat sig hem! Det är ju där de ska vara!

   Radera
 5. Du är verkligen en gentlekatt och en ödmjuk kisse Gustav! Det är mer än vad Zlatan är. Jag tycker han skall vara evigt tacksam om han får chansen att träffa en så fin katt som dig.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem vet, än har han chansen att få skaka tass med mig. I morse såg jag minsann en del av hans kompisar träna precis utanför mitt staket! Men de var så upptagna av sitt att de inte såg katten på trappan här?!

   Radera
 6. OM du fått träffa Zlatan så hade du ju kunnat fråga lite snällt om han inte kunde donera en liten peng till något katthem :-).....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart skulle jag det! Bra idé! Hoppas han gör sällskap med sina kompisar hit i morgon!

   Radera
 7. Wow, inte dåligt att ha en sådan tassboll- eh, vi menar fotbollsstjärna som granne! Men när vi tänker efter så är det ju faktiskt Zlatan som ska vara mest mallig - vilken ära för honom att ha DIG som granne!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte och husse kanske skulle göra som de gjort på hotellet, sätta upp jättelika fotografier av mig på ingången till mitt hus? Fast på hotellet var det förstås Zlatan och en annan kille. Men jag tror Zlatan skulle undra litet vem som tävlade med honom om uppmärksamheten?

   Radera