Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 3 juli 2017

Tills buren plockas fram

Som ni ser vill mitt öga inte bli som jag vill ha det. Måste till den eländiga vettisen igen. MEN! Till mattes och husses förvåning hittade de mig igår uppe på klöstunnan igen? Då ska ni veta att jag först måste hoppa upp på en hög byrå innan jag kan kliva upp på tunnan. Så höga hopp har jag inte gjort på väldigt länge! Och så äter jag som en häst, påstår människorna? Mycket mer än ransonen för min vikt. Jag äter förstås för min egentliga vikt, den som jag hade förut, fem kilo, i stället för de ynkliga fyra, som jag väger nu.

Husse och matte är mycket ute med mig. Men ibland vill jag bara ligga ute i höggräset, i skuggan, gärna några timmar. Gör inget att jag har sele, det kan jag ta, bara jag får vara ute! 

Jag har det alltså riktigt bra. Åtminstone tills buren plockas fram igen...


 

10 kommentarer:

 1. Det kan ju ta lite tid innan ett skadat öga läker, men jag hoppas det snart är som du och vi andra vill igen. Tänk att du kan hoppas så högt fortfarande! Det är imponerande. Tror att det är utevistelsen som gör dig så välmående.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaga tycker förstås att "lite tid" har gått nu? Är rätt less på allt droppande i ögat, och att det ändå inte vill öppna sig!
   Jag tror också på att utelivet är det som gör susen! Tänk, om det alltid kunde vara sommar, då skulle jag snart vara som en kattunge igen!

   Radera
 2. Fina Gustav, vad duktig du är som tar allt med sådant jämnmod och sååååå bra att du glufsar i dig som bara den!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt trevligt att hela tiden få en fylld matskål ställd framför nosen! Att äta upp sig är betydligt roligare än att banta!!

   Radera
 3. Hur jobbigt det nu är så är det nog bra att vettisen kollar på ögat..
  Härligt att du har så bra människor så du kan vara ute läänge även med sele.
  Så bra att du äter och att du är så smidig att du kommer så högt upp!
  Ta tass om dig. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, jag har nog inte mycket att välja på när det gäller vettisbesök?! Och det vore förstås skönt att kunna öppna ögat igen.
   Nu har jag varit flera gånger uppe på tunnan, och jag mår så bra när jag ligger där igen. Precis som på den gamla goda tiden!

   Radera
 4. Oj, jag är jamar imponerad över din spänst.
  Det är inte dåligt för en kisse i din ålder.
  Klart att det inte är roligt att besöka vettisen igen, men det skadar inte.
  Jag hoppas så att ditt öga ska bli bra igen.
  Skönt att du gillar att vara ute i sele o band.
  Nu förstår du att jag verkligen tycker att det är en höjdare att komma ut på det sättet.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du, det känns så jamarbra att kunna ligga där, på min gamla plats, även om det inte är nån brasa igång nu.
   Undrar just om det du skriver om vettisen stämmer, att det inte skadar? Sist jag var på sånt besök blev jag VÄLDIGT skadad, det kände jag minsann! Men jag hoppas de inte ska in och rota i munnen nu.
   Jodå, jag kan gott förstå att du gillar att vara ute i sele och band, särskilt om alternativet är att vara inne. Hittills har jag faktiskt inte klagat en enda gång!

   Radera
 5. Om man bortser från den läskiga buren, så verkar du leva livet där hemma. Härligt att ta en promenad på tomten med familjen. *kurr*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har det toppenbra just nu, det är sant! Nu vill jag ha en låååååång sommar!

   Radera