Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 14 november 2017

Idag var en sån dag
Idag var en sån dag. Bara regn.

Men det ska mycket till för att jag ska avstå min utelunch! Man är väl ingen vekling??
25 kommentarer:

 1. Nä ä du är verkligen en tuffing som äter din välbehövliga lunch på den plaskvåta trappan och vad bra att dietmaten? verkar smaka ok!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av nån konstig anledning smakar maten extra gott där ute? Och jodå, det är hälften dietmat och hälften riktig mat. Skulle förstås vara godare med bara seniormaten, men mosad och blandad slinker njurmaten ner ändå!

   Radera
 2. Jamarns vilken tuffing som äter ute i regnet! Här håller vi oss inne och går knappt ut på balkongen när det är så här kallt. Vi har inte haft något regn idag, men det har ramlat ner lite sånt där vitt otäckt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har det regnat jamarmycket, och hade det varit kallare hade jag kanske funderat ett extra varv innan jag tassade ut. Och hade det kommit vitt hade jag definitivt tagit mig en allvarlig funderare!!

   Radera
 3. Jamans Gustav, nu är vi här igen. Vi tycker jamans det är lättare att tassa på mattes dator än i hennes mjaufån, så därför har vi inte kunnat tassa så mycket hos våra missevänner, men det ska bli bättring på det, lovar vi, tassarna upp!

  Jamans så du äter din mat även ute på trappan, jamans så kallt det måste vara. Nu får vi vara inomhus, för det har kommit ner ngt vitt i våran uterastgård, då säger matte att vi får hålla oss inne till det vita har försvunnit, pft.

  Tasskramar i mängder till dig och din familj

  Tarzan, Sessan och Gizzmo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att ni är tillbaka! Jo, det är förstås skönare att äta ute på sommaren, men jag har rätt tjock päls! Och jag VILL ju ut, även om matte och husse inte tror det ibland!

   Radera
 4. Här kom det regn blandat med otäckt vitt. *ryser* Är det inte sommar snart??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch- och fyjam, vitt vill jag inte höra jamas om här! Stackars er!

   Radera
 5. Vissa dagar är det helt enkelt bättre inne, i knäet på matte heller husse och en massa gos! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag låg länge kvar i sängen och funderade, men till slut var jag bara tvungen att komma ut litet! Även om det i sanningens namn inte blev så länge!

   Radera
 6. Bara att jama instämmande.
  Idag har det varit både blött o mörkt mest hela dagen.
  Tycker att du är tuff som intar lunchen utomhus.
  Men visst är det så, mat smakar bättre utomhus än inne jamar matte lite tyst i mitt öra.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att inte få komma ut något på en hel dag kan jag känna är litet frustrerande. Och lyckligtvis får jag litet skydd där jag sitter. Hade det öst ner på mig hade jag nog bett att få sitta på insidan dörren. Men givetvis skulle den vara öppen, för det är något visst med kombinationen spaning och ätning!

   Radera
 7. Förlåt mig, men detta torde vara en av de fjantigaste hemsidorna jag någonsin har besökt. Och jag gillar ändå katter. Förstår inte hur "anybody" kan länka hit. Det är inte ens roligt eller tänkvärt om man inte råkar vara katt. Inte ens en katt skulle uppskatta det återkommande meningslösa dravlet utan udd.
  Förlåt mig om jag låter elak, men vill inte länkas till idiotsidor utan substans där allt är gulligull och betraktelser av vad katten åt till frukost.
  Mvh Mikael Svesson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt att du ogillade min sida stå starkt. Kanske är meningslöst dravel utan udd, men även om du inte tror det finns det rätt många som gillar den här idiotsidan. Du, som är så intellektuell och intelligent hittar säkert det du söker och behöver ändå! Nu vet du ju, och kan akta dig för att klicka på den meningslösa länken!

   Radera
  2. Stackars dig Mikael Svensson, att behöva bli utsatt för ett sådant här fruktansvärt illdåd.
   Kan det hända något hemskare i ditt liv än att bli länkad till en sida som du anser är under din värdighet?
   Tror precis som Gustavs matte att du säkert kan hitta något som passar din intellektuella särbegåvning.

   Hälsningar från en av alla Gustavs vänner
   Ozzys matte

   Radera
  3. Att du läser min blogg ger dig inte rätt att kränka mina vänner som jag faktiskt väljer själv under rubriken MIN blogglista. Din kommentar här är inte bara obehaglig för blogginnehavaren utan också för mig som får skämmas över vad jag spiller över på henne. Jag ber om ursäkt för dig, jag känner obehag för att skriva själv när jag upptäcker vad som döljer sig bland mina läsare. Det är inte rimligt att jag ska behöva välja vilka som jag vill ha genvägar till för att de inte ska bli kränkta av sådana som du. Din kommentar har alltså inte gjort någon glad utan bara fått dig att framstå som en småsint och elak person som inte har mycket att tillföra.

   Radera
 8. Jag tycker det här här en av de underbarast bloggar som finns,jag ser fram mot varje inlägg från Gustav och Lisa:)
  MVH Carina

  SvaraRadera
 9. Detta är min favoritblogg. Underbart att läsa om er. Den som tycker annorlunda kan ju bara låta bli. Hälsningar Agneta med Lisa, Ellen och Kompis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, såna ord gör att jag vill fortsätta!

   Radera
 10. Jag ber om ursäkt. Det jag skrev var helt enkelt dumt orättvist och totalt onödigt.
  Mvh Mikael Svensson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Litet förvånad blir allt över vad du skriver, men jag hoppas att du menar det, och det hedrar dig i så fall. Att be om ursäkt kan svida en del. Jag godtar din ursäkt.

   Radera
 11. Jag menar det! En totalt onödig kommentar som inte gör världen bättre. Och jag är inget "troll" utan någon som emellanåt irriterar mig och gör dumma kommentarer, men alltmer sällan.
  Mvh Mikael Svensson

  SvaraRadera