Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 2 november 2017

Lisa: Konstiga mojänger?Plötsligt hände det, en dörr stod öppen till ett skåp jag aldrig sett förut? Där inne var det TRÅNGT! Men det fixade jag,  förstås!

Men VAD är detta?  Nåjam, det var ju intressant en liten stund i alla fall!
Hoppas ni får en mysig helg allihopa!8 kommentarer:

 1. Är du inne i monsterskåpet??!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nädå, där är jag ganska ofta, fast jag brukar besiktiga de främre delarna, och överlåta biten längst in åt Gustav. Det här var ett för mig helt oupptäckt skåp. Men inte var så mycket att jubla över precis.

   Radera
 2. Vad mycket läskiga saker! Vi hoppas verkligen att du tog dig ut helskinnad!
  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni ser ju att jag höll på att klämmas ihjäl längst där inne. Varför kan de inte ha VETTIGA saker i skåpen? Några askar godis och ett par möss skulle räcka gott!

   Radera
 3. Ser ganska farligt ut. Klart du fixar att inspektera skåpet, men akta dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som det var uppstaplat där var jag tvungen att vara försiktig0. Risken var uppenbar att få saker ramlandes på sig! Jag klarade mig förstås, och nu dröjer det nog innan nästa inspektionstillfälle.

   Radera
 4. Ser faktiskt lite farligt ut på första bilden, nästan som om din svans har kommit ut ur den konstiga manicken du kryper bakom.
  Skåp är jättekul att inspektera, MEN, det ska vara rejält med svängrum där inne så man kan flytta på sig utan att få något över sig.
  Kan du hälsa till Gustav att min fågelrestaurang har haft mycket besök, bl a av en Steglits som matte är så förtjust i.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rejält med svängrum??! Önskar du kunde komma hit och undervisa min matte! Men hon är nog totalt obildbar? Gustav har försökt få fason på henne i alla år utan att lyckas.
   Steglits, det skulle jag också vilja titta på, men nån sån har aldrig funnits på vår restaurang. Mest några miljoner pilfinkar.

   Radera