Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 31 oktober 2017

Vid närmare eftertankeJAM, vi ska hämta posten, husse och jag! Det gillar jag!

Men, vad är det för kyla som känns på nosen?

Vid närmare eftertanke...hur roligt är det att tassa till brevlådan, egentligen???


14 kommentarer:

 1. Ibland kan det ju vara så att det som vid första anblicken verkar jättekul inte visar sig hålla måttet efter närmare eftertanke. Och nu klarade ju faktiskt husse av att hämta posten själv - upplärd som han blivit av dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den senaste tiden har jag blivit besviken varenda gång dörren har öppnat sig. Det var ju inte alls så här jag minns det? Det brukade ju vara SKÖNT att tassa ut?! Jo, husse klarade det, men nog kände han sig litet övergiven?

   Radera
 2. Hihihi - har lille Gustav blivit gammal och lite bekväm?!.... :-)

  SvaraRadera
 3. Jamarns vad kallt om nosen det var i morse.
  Förstår att du inte ville tassa ut mer än på trappen.
  Själv valde jag att inte tassa nere på stranden idag utan lade mig tillrätta högst upp i mitt klätterträd o njöt av att titta ut istället.
  Idag har husse satt upp fågelrestaurangen, hoppas nu att pippisarna hittar till mig.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har inte blivit många timmar ute sen före helgen. Först den hemska blåsten, och så ny kylan. Och så har matte stängt växthuset...
   Vi har full fart i fågelrestaurangen, säkert blir det fullsatt hos dig också snart!

   Radera
 4. Matte skrattade så tårarna rann, precis så där resonerar hon ofta! Men jag måste jama att jag håller med dig, när det är kallt ute måste man ju få ändra sig och jag tror husse blev glad att du ändå följde med honom ut på trappen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste ju kunna vara FLEXIBEL! Och fördelen med att vänta på trappen är ju att jag kunde hälsa husse välkommen tillbaka sen!

   Radera
 5. Du får övervaka husse från din plats på trappan, för det är inte bra att bli kall om nosen den här tiden på året.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, kall om nos och päls, det vill väl ingen katt vara? Hoppas ni har det varmt och skönt i er lägenhet!

   Radera
 6. KLokt beslut att stanna kvar, varför gå ut när det inte känns skönt och man inte behöver! Du var ju sällskap på vägen ändå! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. I vanliga fall brukar jag följa med till brevlådan, och sedan göra nån liten inspektion på egen tass. Men att spana från bron är NÄSTAN lika effektivt, tror jag?

   Radera
 7. Jamvisst kan den där otäcka kylan få de mest kuliga grejor att plötsligt bli helt ointressanta. Och att den varar så länge också! Skönt att det är bra spaningsmöjligheter från bron så du inte missar alltför mycket av posthämtningen.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har varit tillräckligt länge nu, anser jag! Tänk, att jag nyligen tyckte det var angenämt att ligga på bron mest hela dagen? Nu är jag fullt nöjd efter nån timme. Men ni har rätt, bra spaning har man därifrån!

   Radera