Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 9 maj 2018

Lisa: Jag har fått ett problemFår allt ta mig en skarp funderare på det här...

De senaste dagarna har matte inte uppfört sig som vanligt? Ställer till litet bekymmer för mig. Trodde vi hade nån slags avtal att hon alltid skulle ha tyg på benen, så att jag inte skulle behöva jaga dem? I och för sig en rolig sysselsättning, om det inte vore för att hon fick så tråkig röst då? Hur som helst, så har hon inlett mig i frestelse genom att hon visserligen har tyg, men det fladdrar omkring, och täcker inte nedre delen av benen. Då är det inte lätt att hålla sig i pälsen, kan jag jama! Är det verkligen rätt att reta mig sådär, och sen ta fram den arga rösten? Hon kan gott klä sig som förut, så slipper vi alla bekymmer. Det är min uppfattning.

6 kommentarer:

 1. Det var ju märkligt att matte gör så där, men jag ser här på katthemmet att det är många tvåbeningar som gör likadant. Är det nån retkampanj på gång? Kan man anmäla dom nånstans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog retar det mig, alltid! Skulle gladeligen anmäla om det finns nån instans? Jag gillar inte alls den otrevliga stämning som blir när jag utöver mina rättigheter?!

   Radera
 2. Verkar som detta är ett vanligt fenomen varje år när solen tittar fram och det blir riktigt varmt i pälsen på mig.
  Men jag bryr mig inte för jag har aldrig jagat ben eller fötter.
  Men jag förstår att detta kommer att orsaka dig ett väldigt stort bekymmer resten av denna sommaren.
  Kan ni inte komma överens på något sätt?
  Hur har Gustav tacklat detta problemet?
  Ha det riktigt gott i helgen

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt det måste vara att inte behöva jaga ben och fötter, du slipper mycket obehag. Helt oberättigat sådant, förstås, men ändå. Kan faktiskt inte se någon lösning på problemet i dagsläget.
   Har jamat med Gustav om detta, men han fattar inte alls vad jag menar?!
   Önskar er också en skön och varm helg!

   Radera
 3. Hm, ett återkommande bekymmer varje sommar. Tycker våra människor gott kan unna oss lite skoj, det är ju bara en sommar om året ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med, det är ju ett mina främsta glädjeämnen att jaga hennes ben!

   Radera