Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 4 april 2013

Portad


Kom och lägg dig du också, matte!

Sen ska du bara rulla runt...

...och tillbaka igen. Det är JÄTTESKÖNT!

Vill du inte? Tråkmåns där...

Vi tassar väl in, då?

Dörren STÄNGD?

Vad måste göras, sa du???

10 kommentarer:

 1. *fnissar gott* Matte ville nog att du lämnar allt som har fastnat i din vackra päls ute...
  Härliga bilder på en njutningslysten kisse!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är så petig, min matte. Det är ju bara gräs? Och alldeles torrt!?

   Radera
 2. Att få människor att rulla runt som vi katter gör, är helt omöjligt. Jag har försökt med min husse i flera år, efter att ha märkt hur skönt det är. Men det är väl deras förlust. Men jag förstår inte alls varför du blev portad. Ytterst märkligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I mångt och mycket förstår de inte sitt eget bästa, de stackarna. Visst är det så jamars skönt att rulla omkring i solen, helt underbart! Jag blev rätt sur över att behöva vänta där vid dörren, för magen bara skrek av hunger. Men inte brydde matte sig...

   Radera
 3. Ibland känns det som om det är så mycket INTE som människorna gör. Inte rulla så där njutningsfullt i det härliga gräset, inte öppna dörren när det är dags att gå in. Varför, kan man fråga sig? Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte tar fram godis så ofta som de ska...oj, listan kan göras hur lång som helst! Varför? Det finns nog inget logiskt svar?

   Radera
 4. Men, förstår matte ingenting? Fast det gör inte jag heller - vad menade hon med "måste göras"?

  SvaraRadera
 5. Matte är mycket bra på många sätt, och hon förstår sannerligen vitsen med att slappa och slöa, det måste jag ge henne. Men rulla runt-grejen, nej där är hon som de flesta andra tvåbeningar - totalt oförmögen att inse vilken välgörande inverkan det har.
  Förstår inte heller varför du blev portad, ingen har väl någonsin haft anledning att klaga på ditt uppträdande i hemmet?? Tassa ut och ta en ny rullrunda, så har hon säkert ändrat sig när du kommer tillbaka.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underligt att de inte inser hur härligt det är? Man känner den varma marken mot pälsen, och får samtidigt litet massage. Om de bara vågade prova, är jag säker på att de skulle fortsätta!
   Och jag har gjort flera rullrundor sen dess, men inte ändrar hon sig! Nädå, först ska man STÄDAS??!

   Radera