Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 26 april 2013

Nu är den här!


Nu är det sista helgen i april. Då är det vår! Antingen mycket, som här nere i Skåne där jag bor, eller mindre, för katter långt uppe i norra landet.

Var du än bor, hoppas jag att du kommer kunna njuta av en riktigt härlig helg, gärna med många vårtecken! Som flugor, spindlar och andra mysiga små jaktbyten. Brukar ju finnas både inne och ute. Även alla innekatter vill förstås ha fördel av att våren kommit! Vi tassas igen på måndag!

18 kommentarer:

 1. Trevlig helg på dig och de dina! Vi ser fram emot vår första promenad ute och ska njuta i massor! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska spinnande att få läsa om ert första utetassande!

   Radera
 2. Tänk att en katt gör sig lika bra på en vårbild som på en höst-, vinter- eller sommarbild! Vi är bara ALLTID rätt. Visst är blommorna fina, men det är ju du som tar hem bilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, tänk att vi alltid passar in! Vi är ju bara födda såna, alldeles perfekta!

   Radera
 3. Vi har också fått det lite vårigt här. Det märks mest på Tindra, som nästan flyger över staketet för att fånga fjäderfän.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jahajam, ni har en riktig jägare i familjen? Bara hon inte flyger över staketet på riktigt, för nu räcker det med rymlingshistorier hos er!

   Radera
 4. Ja nu börjar det bli vår här med, vi har sett ett par flygfän också men det var utanför fönstret. Vi hoppas de känner sig välkomna att flyga in. *slick om nosen*
  Ha en jamartrevlig helg!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här inne har Piff och Puff mumsat in sig litet smått plockgodis, hoppas ni också får besök snart! Bra att träna upp jaktfärdigheterna litet. Själv håller jag mig till aningen större byten där ute.

   Radera
 5. Härligt med vår! Den känner nog sig alldeles extra smickrad av att bli välkomnad av bild av en så stilig röd katt! Alla kryp är välkomna här hos oss också (fast matte hller inte med?!). Tråkmånsa. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu bor ni ju så bra till att många trevliga gäster kan krypa in! Det var värre när ni bodde högt uppe i himlen. Beträffande kryp är min matte likadan, jag tror det är ett vanligt drag hos dem?

   Radera
 6. Våran matte gillar inte heller en massa flygfän, *usch* säger hon, suckjam alltå.
  Det måste vara ngt som du jamar, ett släktdrag hos våra tvåbeningar, mjau

  Ha en trevlig helg på er alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säger hon det? Flugor och annat som är så användbara? Konstigt att de inte fattar det?

   Radera
 7. Kan ju jama att den där våren den har då minsann INTE hittat hit till andra sidan Åsen speciellt mycket *suck*
  Hoppas verkligen att den orkar ta sig över nu i helgen :)
  Trevlig helg på er !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen nog börjar det bli grönt hos dig med? Och du, jag bor faktiskt på samma sida åsen som du, så det borde inte vara någon större skillnad?

   Radera
  2. Skulle vara lite grönt då och några Vita sippor och Scillor :)

   Radera
  3. De vita sipporna har varit försiktiga med att våga sig fram, men nu har de äntligen kommit på allvar. Hos dig med, hoppas jag!

   Radera
 8. Här kommer jamanden från stället där det är "mindre" vår, det vill jama från NORR! Vi bor i Morrbotten och här är det en snödriva utanför fönstret!
  Matte säger att Sverige är avlångt, och jag tror henne!
  /Fjutten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Morrbotten...he-he, det tycker jag var ett bra namn! Fast inte bra med snödrivor, uschjam! Vet att det finns såna där husse jobbar också. Men just nu är han här och slipper eländet.

   Radera