Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!







fredag 12 april 2013

Utbildningsdag i Jamhult




UTBILDNINGSDAG  I JAMHULT

Ett stort antal intresserade katter hade anmält sig till utbildningsdagen i Jamhult. Temat var "Människor- svårbegripliga, men inte obegripliga." En senare fördjupningskurs kommer spinna vidare på temat, där också uppfostringsdelen av människorna kommer behandlas ingående.

Efter gemensam lunch med kokt vitfisk, gräddsås och räkor, avslutades dagen med en timmes öppet jameri. Alla kunde då ventilera sina speciella problem, vilket verkade mycket uppskattat. Samtliga deltagare tecknade sig därefter för att deltaga även vid nästa kursdag.

Med detta reportage önskas ni alla en skön helg, som visst äntligen ska innebära både sol och värme!   

18 kommentarer:

 1. Vilken fin uppslutning du hade :)

  =^.^=

  Helgbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju också ett väldigt intressant ämne! ;)

   Radera
 2. Anmäler mig genast till nästa kursdag !!
  Trevlig helg på er :)

  SvaraRadera
 3. En väldigt bra kurs om ett angeläget tema. Alla här på katthemmet anmäler sig till uppföljningskursen. Finns det möjlighet att få sova över i växthuset?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj, då blir det många! Det ska nog ordna sig med övernattning, får bygga några mellanhyllor där bara, så det blir som våningssängar. Det blir trångt men gemytligt!

   Radera
 4. Wow-jam! Jag skulle jättegärna vilja komma på ett sånt möte nästa gång. Jag har ju, liksom du och många andra katter, vissa problem att förstå mig på min husse ibland. Är det någon avgift i dentisar för att komma, eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du menar fördjupningsmötet, för du sitter ju på tredje raden här på kursen och lyssnar intensivt! Och, nej, även fördjupningsutbildningen är gratis. Kostnaden är subventionerad av Jamardepartementet, eftersom den är så angelägen. Vi kanske kan åka tillsammans nästa gång?

   Radera
 5. Här jamar vi som föregående missar att den uppföljningskursen vill vi också gå på! Mattar beter sig bra underligt ibland och har jamarkonstiga prioriteringar emellanåt.
  Ni får ha en jamartrevlig helg!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir nog smockfullt nästa gång, vad kul! Där finns plats för fler, som ni ser! Och jag tror att vi har väldigt lika erfarenheter av våra mattar och hussar!

   Radera
 6. Mjau har vi ngn plats att komma med tro?
  Läser att det blir fullt med missar, mjau

  Visst är tvåbeningar luriga ibland,
  så man förstår sig inte på dom, mjau

  Tass Tass och ha en jamars trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojam, men ni ser ju vilken stor lokal, och så många stolar det finns! I värsta fall kan väl några sitta på golvet?

   Radera
 7. Vill absolut boka en plats till fördjupningsdagen. Mattar och hussar är ju helt obildbara när det gäller kommunikation.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir ju jamarkul att du också kommer med då! Har antecknat dig!

   Radera
 8. Denna kurs har vi längtat efter! Vi vill omedelbums boka in oss på nästa kurstillfälle. Synnerligen intressant och angeläget ämne. Det öppna jameriet kan säkert ge en hel del tips och jaham-upplevelser . Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jameriet var väldigt givande, gav nästan lika mycket som föreläsningen. Gissa om tipsen haglade!?

   Radera
 9. Känner också att jag gärna vill fördjupa mig i detta ständigt aktuella ämne. Och eftersom infallvinklarna är i princip oändligt många, kan det ju bli hur många intressanta föredrag och jamerier som helst!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, vad kul! Du kan väl ta med dig några av dina vänner också? Tänk vad många erfarenheter vi ska kunna samla på ett ställe!

   Radera