Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 6 juni 2014

Välkommen på mitt 15-årskalas!IDAG BLIR JAG 15 ÅR
VÄLKOMNA PÅ MITT KALAS!!!

Jag räknar med att vi blir många, och har bokat största kattikoptern, som nu står startberedd på ett fält i närheten. Bara att boka plats!

På min tomt har jag jobbat hela natten med att resa partytältet. Vi börjar med att ta för oss av det vi tycker om av delikatesserna. Givetvis kommer allt fyllas på varefter det tar slut! Ingen kommer bli utan! Vagnen med nystekt strömming kommer öppna litet senare, och servera nattamaten. Kommer säkert smaka bra efter dansen i tältet! Har bokat nån som heter Cat Stevens som ska spela, hoppas han är bra? Framåt morgonkulan,  innan alla måste återvända hem så att människorna inte blir oroliga, tänkte jag att vi skulle ha en "grande finale" genom att leka "kloa ballonger". Vem sticker hål på flest på kortaste tiden? Kan lova att det kommer bli hur spinnande som helst!

Kattikoptern kör förstås hem allihopa så att ni i tid hinner smita in där hemma igen, utan upptäckt!

Och nu står allt färdigt. Hoppas så många som möjligt kan hedra mig med sin närvaro!


Hjärtligt välkomna!
30 kommentarer:

 1. Grattis världens bästa Gustav på 15 årsdagen!!! Som jag skrev tidigare en gång - du ser inte en dag äldre ut än 8 år! Vi kommer på festen men Räkan e lite fundersam över Räkberget..... som skall serveras! Hihihi.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tackar så väldigt mycket!! Stackars Räkan...men SÅNA Räkor kan man ju inte servera som berg, för det finns ju bara en endaste! Nä, bara små rosa tingestar är ätbara, och inte är väl din Räka rosa?? Jamarmycket välkomna!

   Radera
 2. Jamarstort grattis på 15-års dagen!
  Oj vilken stor kattikopter du har fått tag i. *stoora ögon*
  Vi kommer så fort vi har putsat partypälsarna, jamarns vad skoj det skall bli och vi såg att det finns massor av läckerheter. *slick om nosen*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! :-)
   Jag vill förstås att så många som möjligt ska kunna komma, då duger inte nån liten plutt-kopter. Och allt är förberett och står och väntar, så välkomna så snart ni kommer loss!

   Radera
 3. Jamarstort grattis på din femtonårsdag! Vi är väldans spända inför din fest.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, käre vän! Man börjar uppnå mogen ålder, minsann, men vad gör det, så länge man känner sig som en ungkatt? Ska bli jamarkul att se er, och hoppas Viska inte blir nervös. Men du är ju med, så det går säkert bra!

   Radera
 4. Grattis Gustav på Din Dag.
  Tänk att du blivit 15 år, men jam, inte så konstigt så vis som du är.
  Det klart att jag kommer till ditt kalas, ska bli så jamarskul att träffa dig o dina kompisar.
  Jag är visserligen lite trött efter min egen födelsedag igår, men detta missar jag inte.
  Tack så mycket för hälsningen jag fick av dig.
  Men jag putsar till mig o sen ska jag smyga ut o gräva upp en kattmynta till dig som du ska få i present innan jag hoppar ombord på kattikoptern (jag har ett stort grönområde alldeles bredvid mitt hus).
  Vi håller väl på till Cat sjungit Morning has Broken?
  Vi ses snart

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag höjer svansen och tackar så mycket! Åh, kattmynta, det uppskattar jag verkligen, vilken fin present! Och så bra att det är lätt för kattikoptern att landa, då blir piloten glad.
   Att avsluta med den sången tycker jag var ett utmärkt förslag! Tror vi alla kan jama med i den dessutom. Åtminstone jag, som har några år på nacken! Välkommen!

   Radera
 5. Hurr Jam finaste Gustav! Vi putsar pälsarna för fullt och göra oss klara för jätteparty! vi tar med Dreamisar.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska ni ha! :-D
   Ska bli kul att träffas igen! Ikväll får ni inte banta! Dreamisar...mmmm! Och jamarmycket välkomna!

   Radera
 6. Kurraaaaa för bästaste Gustav! Vi kommer, hela gänget, och är på ett jamarns gott festhumör. Är det okej att vår jourkatt Tessan hänger med? Hon har aldrig varit på en bloggkattsfest, och dessutom behöver hon verkligen få komma ut och röra lite på sig... grattis på födelsedagen!

  Nosbuff från klosterkatterna, som gjort sig fina och nu väntar på kattikoptern.

  PS. Mattarna och Belle kommer inte att märka när vi kommer hem i morgon, för de skall på kattutställning i Örebro! Praktiskt, inte sant? DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack, tack! Så kul, och så bra att jag bokade en rejäl kattikopter! Nu blir det liv i luckan, vill jag lova! Klart Tessan ska hänga med, ALLA är hjärtligt välkomna! Vilken bra timing med era människor, kunde inte vara mer perfekt! Då märker de ju inte heller att ni behöver vila litet extra i morgon!

   Radera
 7. Grattis så mycket på 15 års dagen Gustav!!
  Givetvis kommer vi med med nyinfångna mususlingar och fjäderkotletter! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack, Max och Måns! Storjägarna kommer! Vad glad jag blir! Passar perfekt, för särskilt på mususlingar är tillgången väldigt mager här i år! Ni är så välkomna!

   Radera
 8. Gustav, så fort kvällspatrullen är klar kastar vi oss i kattikoptern alla 40 från katthemmet. Mammorna med ungar kommer att åka hem tidigare än vi andra för småttingarna måste sova. Ska bli jamarkul att dubbelgratta dig, både till 15-årsdagen och namnsdagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj, nu blir det fest! Tur jag har både stor kattikopter och stort partytält! Nu har det slutat regna också, så vi kan vara även på gräsmattan. Har jamat åt piloten att det blir en extra tur med mammor och ungar, inga problem! Och jo, det är ju Gustav-dagen idag också, så passande! Jamarmycket välkomna hela gänget!

   Radera
 9. Grattis Gustav! Nu börjar du bli fullvuxen *klappar överlägset på huvudet*. Jag kan till och med tänka mig dig som uppvaktande kavaljer på mitt eget fantastiska 19-års kalas vid årsskiftet. Där blir det förmodligen också fullt ös och klös för oss erfarna partylejon som vet hur man tassar en vals eller hoppar en jenka .. ;-)

  Ett hest och sensuellt jam .. till dig från Rutiga Katten/kattvärldens motsvarighet till den bleka kopian Mae West.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vilken överraskning! Det är ju faktiskt riktigt kul att fylla år! Fullvuxen? En och annan erfarenhet har man förstås samlat på sig under åren, kanske är man vuxen då? Att få vara uppvaktande kavaljer till kattvärldens Mae West ser jag som ett stort hedersuppdrag! Då gäller det minsann att hålla sig i trim till dess, så att jag behåller min vältränade och smidiga kropp! Tack för uppvaktningen, jag blev väldigt glad att höra ifrån dig!

   Radera
 10. Stort grattis, finaste Gustav! Tyckte väl att det var något särskilt med den här dagen - och det är det ju, när en så framstående katt fyller år. Äntligen har vi nattat matte, så nu kommer vi, i bästa gå-bort-pälsen. Så spännande det ska bli! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var då för väl att ni kunde komma, vad hade festen varit utan era upptåg? Sällan ser man en sån fantasi! Och tänk att ni ville dela med av era knep när det gäller att öppna och ta sig in i olika saker, jag har ju alltid varit helt kass på sånt! Hoppas vi kan träffas snart igen!

   Radera
 11. Jamargrattis till bästaste Gustav! Jam, Jam Kurrraaaa! Vi kommer med mittinattentaxin snart. Partyt är väl i full gång förstår vi. Vi har rusat upp oss lite upp och ner i trappan här hemma så det blir full fräs på en gång när vi kommer fram. Mot räkberget............ !!
  Kurr och spinn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fina katter kommer sent, jamas det ju! Men vi hann ju med en hel del i alla fall. Tur att jag hade gott om räkor, för det gillade ni visst? ;-) Och Gräddnos var verkligen suverän i att kloa ballonger, vilken snits! Hon måste gjort en noggrann kattikyr innan hon kom? Hoppas vi träffas igen på nästa fest!

   Radera
 12. nämen, Kattulerar bästa kollega! Så här dagen efter.
  Ledsamt nog har min sekreterare varit på rymmen, så jag missade begivenheten. De var på Sweden Rock, mina slavar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jo, jag saknade dig verkligen, men jag hoppas vi kan träffas vid ett annat tillfälle! Rackarns människor som ska hålla på och rymma när de behövs som bäst hemma!

   Radera
 13. Hipp hipp HURRJAM för dig, finaste vän <3 Vi är förkrossade över att ha missat den fantastiska festen - att den var fantastisk visar ju både din planering och gästernas kattentarer tydligt :-) Men...

  Ett försenat grattis är som bekant
  bättre än inget, och det är också sant
  att du finns med oss varendaste dag
  och så även på din födelsedag
  Även om vi inte var här
  så var vi med dig, så är det när man har någon kär.

  Massor av grattis - må du leva i hundrade år, käre vän!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack för den pälsvärmande dikten, sååå vacker! *rörd* Det var förstås synd att ni inte kunde komma, och alla frågade efter er. Ni är ju så nya i gänget, och vi var allt litet nyfikna. Men det blir säkert många kalas framöver, så vi får ta igen det då!
   Fast hundrade år..? Länge vill jag leva i alla fall! :-)

   Radera
 14. Det är givetvis min hopplösa mattes fel att jag kommer flera dagar försent !
  Hon var och såg och lyssnade på bl.a Black Sabbath på Sweden Rock i fredags , som om dom skulle vara bättre än Cat Stevens ??!!
  Igår var hon på maskerad och 45-års kalas , det är ingen hejd på hennes hopplöshet just nu :(
  Men här kommer i alla fall ett MEGA STORT GRATTIS på 15-års dagen !!!
  Hipp Hipp KURRA KURRA KURRA KURRA !
  Attans attans att man missade allt det kuliga och mumsiga på partyt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för den fina kattulationen! Nä, det hörs väl direkt att Black Sabbath inte är i närheten av Cat Stevens kaliber? Det verkar som om du måste ta något radikalt grepp när det gäller din mattes rymningstendenser! Men du bor ju så nära, så du kan väl alltid smita hit på litet efterfest?

   Radera
 15. Bästa Gustav, vi har missat detta vi också :( så det är väl slut med all mat och på festen nu gissar vi :( Men vi hurrar för vår bästa vän, hurrjam hurrjam hurrjam
  det blir väl fler ggr ?

  Tasskram på din stora dag, Kompis

  Tasskram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag höjer svansen och tackar! Jo, det var många som frågade var ni höll hus? Verkligen jamartråkigt att ni hade förhinder, men det är klart det blir fler fester! Säkert kommer någon annan ha fest redan i sommar så vi kan träffas!

   Radera