Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 2 oktober 2014

Vad tror ni?


Och vad katten är det här då? Hmm, vad tror ni? Ett gammalt drakskelett? En varelse från yttre rymden, som inte klarat sig här? Kanske lämningar av nån Tyrannosaurus? Mycket underligt kan man träffa på här i världen.
14 kommentarer:

 1. Det var en konstig varelse du har hittat...
  Det är säkert en utomjording!!!

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hoppas den inte har några kompisar som tänker komma och leta efter den här i så fall! *darrar*

  SvaraRadera
 3. Hua, finns det fler av den i närheten?
  Kan det vara skåpmonstret som flyttat ut i sommar o inte klarat sig utomhus?
  Har du kollat om monstret är kvar i skåpet?

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det har jag inte gjort på länge! Några försök har jag gjort, men har omöjliggjorts av all bråte som matte envisas med att ha där. Känner mig dock liiiite tveksam till om det skulle fått plats där inne? Fast kanske svällde det upp när det kom ut? Har turligt nog inte sett flera, och jag ska göra ett allvarligt försök att komma åt och kolla monsterskåpet! Att jag inte tänkt på det själv?

   Radera
 4. Vi tänkte också genast på det däringa skåpmonstret!!! Vad det nu än är så ser det alldeles förfärligt ruggigt ut - gå INTE nära!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, du också! Och jag har inte haft en tanke på det! Men visst ser det väldigt skåpmonsteraktigt ut!? Det här måste kollas upp! Lovar att hålla mig på lååångt avstånd!

   Radera
 5. Utomjording eller skåpmonstret, det är frågan. Men jag tänkte om det kanske kunde vara en av våra avlägsna släktingar - Kattesarus Rex.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattesarus Rex? I så fall är det ju inget att vara orolig för, snarare tvärtom? Kanske borde jag i så fall göra det litet finare runt omkring, värdig liksom? Så att katter kan komma dit och betyga sin vördnad?

   Radera
 6. Ha-ha-ha-ha, nu höll jag på att skratt ihjäl mig! Vet du vad blogghjälpen sa? "Det där är ju bara en vanlig torkad trädgren eller stubbe"! Nu kanske du förstår hur vi katter på Södertälje Katthem har det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag ju förstått länge, åtminstone vad gäller godistilldelning! Men hon är ju tvåbening, så vad kan man begära för kommentar egentligen? Deras ögon har ju inte alls samma skärpa som våra, och hjärnan ska vi bara inte jama om!

   Radera
 7. Lite läskig var den allt! nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Särskilt det stora, stirrande ögat tycker jag!

   Radera
 8. Men fyjam vilket läskigt monster! Vi tror nog också att det är skåpmonstret så det är bäst du håller dig på avstånd. *morrhårsdarr*
  Han kan ju vara hungrig. *ryser*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror ni det? Jam, ni är ju kloka, så jag ska göra som ni jamar!

   Radera