Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 7 oktober 2014

Finns någon ansvarig?
Matte påstår att jag har fått frukost?? Det lilla? Skulle en fullvuxen katt bli mätt på det? Alltså väntar jag tålmodigt på ytterligare påbackning. Jag väntar och väntar. Till slut är det nästan svårt att hålla sig vaken. Det är väl svälten som gör mig utmattad?

Vem har räknat ut hur mycket vi katter ska äta varje dag? Finns någon ansvarig? Den skulle jag allt vilja ha ett allvarligt jam med!
14 kommentarer:

 1. Men det här är ju upprörande, du ser ju alldeles matt ut!! HUR ska du orka med ditt dagsverke?? De där beräkningarna som står på kattmat av alla slag kan ju absolut ej användas som riktmärke för mängd mat för GUSTAV! Finns vad jag vet ingen kolumn där det står: dagsmängd för HÅRT arbetande katt med stort revir!? Du får väl helt sonika lägga dig där på mattan å se ännu mera utmattad ut! Då MÅSTE hon väl fatta???.......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ser jag ynklig ut? Jag tycker det är en stor miss av tillverkaren att inte förstå att hårt arbetande katter kräver MYCKET mer mat! Hur kan de bara strunta i att tänka på det? Du har rätt i att jag borde lagt mig ner i stället för att försöka sitta med uppbådande av mina sista krafter!

   Radera
 2. Borde verkligen finnas en minister i regeringen som tar hand om alla dessa frågorna ang oss katter.
  Då kanske det blev någon ordning o reda.
  Kan vi be om en Kattminister?

  Du ser verkligen trött ut på bilden o sen är du hungrig dessutom.
  Kan ju inte fortsätta så här.
  Givetvis måste du ha mat så du blir mätt, fattas bara annat.
  Har inte din matte o husse förstått detta att du är trött pga att du inte får
  tillräckligt med mat och det var därför som du var tvungen att åka till vettis.
  Och detta utsatte dom dig för helt i onödan.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför skulle vi inte kunna be om en sån minister när det utses så många andra med underliga titlar? En kattminister skulle verkligen BEHÖVAS!!!
   Nog ser jag litet utmärglad ut om man tittar efter? Vågen som visade jag gått upp i vikt måste varit felkalibrerad! HUR skulle jag ha kunnat göra det? Det är ju bara att kolla bilden, så förstår man hur illa ställt det är!

   Radera
 3. Åh, stackars dig. Bara du inte rasar ihop innan matte förstår att du måste ha påfyllning. Vem som helst kan ju se att du är nästan totalt utsvulten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem som helst, utom matte! Visst är det SYND om mig?! Jag tror om matransonerna att de helt enkelt glömt att sätta "tio gånger om dagen" nånstans. DÅ skulle man kanske bli åtminstone halvmätt!

   Radera
 4. Om du lyckas få reda på vem som är ansvarig, så vill vi också vara med. Vi är nämligen tre katter som har ett och annat att jama med denna person om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska givetvis forska vidare om detta, så att felet kan rättas till. Vi är ju så många katter som noterat samma elände, så ett fel måste det helt solklart vara!

   Radera
 5. Vi injamar, det serveras extremt lite frukost här också, det är faktiskt konstigt att vi orkar röra oss över huvud taget.nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sedär, två till med samma problem! Era människor har också gått på den här niten?! All spaning som ni måste bedriva kräver naturligtvis också energipåfyllningar! Många!

   Radera
 6. Här också Gustav, suckjam, det är så tomt ibland i våra skålar, så vi undrar varför matte inte fyller på dom. Jag
  Tarzan, brukar tassa iväg till matte då och då och påjama att vi är hungriga, men då reser matte bara på sig och sedan sätter hon sig igen, men då går jag tillbaka till matte och riktigt jamar henna i öronen, *Fniss* för att riktigt påjama att vi är jättehungriga. Men vi får ju mat ca tre ggr/dag, säger matte

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tre gånger, och säkert i snålaste laget då med? När det nu är så gott att äta, varför ska det snålas jämt? Vi borde bilda en proteströrelse!

   Radera
 7. Jam det undrar man verkligen om VEM som räknat ut hur mycket mat en katt ska ha per dag och speciellt VEM har räknat ut hur många gottisar man ska få ??!!

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 8. Felet ligger såklart i att det är någon annan som räknar ut våra portionsstorlekar. Självklart är det vi katter som är experterna på vad och hur mycket vi ska äta!
  Tassklappar

  SvaraRadera