Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 15 februari 2017

Skönt, skönare, skönast!
Aahhh, så skönt jag har det!

Har det varit skönt idag, eller har det varit underbart? Visserligen är det bara mitten på februari, men idag har det varit VÅR! Jag har varit ute hela dagen, förutom en stund när jag tog igen mig inne i mitt växthus. I flera dagar har dörren stått litet öppen där på dagarna, med precis rätt tilltagen öppning för en lagom stor katt. 

Men kan ni tro vad som hände när jag vilat färdigt där inne? Tog mig en tur runt huset, och vilka hittade jag där på altanen? Lisa med matte kopplad! Lisa blev nog lika förvånad som jag, och vi bestämde oss snabbt för att ignorera den andres närvaro. Så vi satt där en stund på varsitt trappsteg och låtsastittade ut över omgivningen. Rätt snart tröttnade jag på tramset och gav mig iväg. På väg bort kunde jag inte låta bli att ventilera mitt missnöje. Trots allt är ju hela Området här mitt! Det ska de veta!


 

12 kommentarer:

 1. Oj, har Lisa kopplat matte?? *stora ögon*
  Det har kanske med det mysiga vårvädret att göra, både djur och människor verkar påverkas av det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag blev alldeles paff när jag såg det. Men, som ni jamar, vårvädret gjorde nog att ingen av oss började fräsa eller så. Rätt skönt, faktiskt.

   Radera
 2. Jamar instämmande så högt jag kan i vad du säger.
  Denna dagen har varit fantastisk!!!
  Tänkte på dig i efm och riktigt kände hur du gottade dig i solskenet ev liggandes under din hasselbuske.
  Så Lisa kopplade matte idag också och gav sig ut i solskenet.
  Själv har jag klippt ett prydnadskörsbärs-träd, men jag lät husse hålla i
  den stora saxen under tiden jag jamade hur han skulle göra.
  Efter det blev det fika på altanen med matte o husse.
  I solskenet där hade vi 22 plusgrader och i skuggan vara det 8 plus.
  Jamars vad vi njöt alla tre.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bästa är att detta bara en liten försmak på det som ska komma. Men vet du, hasselbusken får vara tills vidare. Visserligen provsatt jag där en liten stund i måndags, men jag tycker marken är litet för kall där ännu. Då är det varmare på vedbodstrappan, så den får det bli så länge. Oj, vilken varm altan ni har, den är ju som mitt växthus!

   Radera
 3. Antar du kommer se till att Lisa förblir kopplad annars kan hon ju få för sig att OMRÅDET är hennes??!

  SvaraRadera
  Svar
  1. SJÄLVKLART ska hon fortsätta vara ihopkopplad med matte! Jamat och klart om det!

   Radera
 4. Ser jätteskön ut! Visst är det härligt när man känner att solen värmer lite! Klokt att du ignorerade Lisa, Området är ju ditt det vet ju alla! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen skönt där i växthuset! Och idag värmde solen riktigt mycket, mmmmm! Jag tror att till och med Lisa fattade på vems område hon tassade!

   Radera
 5. Bra att du markerade även om man självklart inte MISSunnar Lisa att ta sig en promenad i det vackra vädret :-) Ser verkligen skönt ut på din altan!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njam, jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till Lisas utevistelse? Men så länge som de håller sig till altanen går det väl an.
   Visst har jag det jamarskönt, men det är inne i mitt växthus!

   Radera
 6. Men jag kan väl inte tänka mig att Lisa inte förstått ännu att ditt hem är DITT! Hon har ju flyttat in efter dig men det är fortfarande DITT område.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där sista tror jag att jag ska skriva ut och sätta framför ögonen på henne! För även om hon är smart (jamar hon själv), har hon inte begripit det!

   Radera