Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 19 april 2017

Lisa: Alltid något
Jag är inte nogräknad när det gäller leksaker. Ett stolsben duger bra! Ganska häftigt att klösa på, faktiskt. Det låter! Annars duger människoben också. Inte att klösa på, kanske, men att hoppa på. Brukar inte uppskattas precis, det måste jag erkänna. Men inte bryr jag mig! Jakt är ett av mina största intressen, och ett förbipasserande ben kan ju vara ett byte, eller hur? 

Men stolsbenet får jag i alla fall anfalla utan protester. Alltid något.


10 kommentarer:

 1. Du får vara glad för det lilla, och att jaga o klösa ett stolsben får ju duga om inget annat finns i närheten.
  Att leka är det roligaste som finns.
  Vad tycker du om sängarna?
  Själv älskar jag när matte byter påslakan, med andra ord är det inte bara ett täcke i det utan även jag är inne i det.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte alltid vi är överens om lekandet, matte och jag. Hon har inte fattat riktigt att hennes händer och fötter är leksaker?? Men det har jag, och är alltid på hugget när hon sätter ner händerna inom räckhåll. Av samma anledning är jag oftast inte med när hon bäddar. Då är ju hennes händer riktigt spännande byten! Men, som jamat, det här är vi inte överens om!

   Radera
 2. När jag var liten så brukade jag liksom ta ett kombinerat klätterhopp uppför mattes ben och upp i hennes famn, förstår inte varför hon skrek till men arg blev hon inte - sa bara att jag var så sööööt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter verkligt intressant att göra så! Fast jag är nog för stor för det nu, tror jag? Och något säger mig att det definitivt inte skulle uppskattas?

   Radera
 3. Det är ju kul att leka! Bara man håller in klorna så funkar det väl med människoben också! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. På ett sätt är det ju bra att dina människor inte uppskattar jakt. Tänk om de skulle jaga dig istället. Kanske vore kul till att börja med, men de är ju så mycket större. Kanske bättra att du håller dig till stolsbenen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av någon anledning är det bara mattes ben och händer som är jaktbyten? Jam, tänk om hon skulle jaga mig! Det törs hon nog inte!

   Radera
 5. I brist på mänskliga ben får man hålla till godo med vad huset bjuder :D Härligt att släppa klorna riktigt lösa ibland :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helst vill jag ha både mattes ben plus allt annat som är värt att jaga! Tror jag snart är kvalificerad för jägarexamen??

   Radera