Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 5 april 2017

Lisa: Det var väl snällt?Ska du hinna fånga mig på bild får du allt vara litet snabbare, matte! Bus?? Jag har ju bara inspekterat glasskåpet! Och jag lät alla glasen stå kvar den här gången!!12 kommentarer:

 1. Hur är det med monsterskåpet nu för tiden, Gustav kanske inte har tid nu när allt arbete ute påkallar hans närvaro där - törs du ta dig en titt i monsterskåpet?....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag har varit inne där några gånger, men monsterskåp är inte riktigt min grej. Jag är mycket mer intresserad av glasskåp. Och kryddskåp! När matte glömt stänga dörren dit.

   Radera
 2. Hua, är du inne o kollar glasskåpet?
  Det hade jag aldrig vågat, tänk om jag viftat ner något o det gått sönder o jag sen hade trampat i detta o skurit mig i foten.
  Men du är ju yngre än vad jag är, så du VÅGAR ju ALLT!!

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som tur är går det inte att ha någon dörr för det skåpet. Dörrar är ett otyg, tycker jag! Men glasen är tjocka och ramlar inte så långt. De tunna, och mycket mer intressanta glasen är tyvärr instängda.
   Det är sant, jag är SÅ modig! Utom på altanen, när det kommer hemskheter förbi ute på vägen. Jamars, vad rädd jag blir! Så är jag glad att det finns soffor där inne som jag kan gömma mig under!

   Radera
 3. Man måste ju kolla! Ibland är det enklare att bara stå still så de blir klara med det där blixtrandet.. Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Oj, hjälper du Gustav att spana efter skåpmonstret? Akta så du inte blir uppäten. *oroliga*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äschjam, det är inte ett dugg läskigt där inne! Inte när jag varit där i alla fall!

   Radera
 5. Det var väldigt snällt av dig att låta alla glasen stå kvar den här gången. Bra att du börjat intressera dig för inredningen i hemmet. Tror att Gustav behöver hjälp att hitta skåpmonstret nu när han börjar få så mycket att göra ute.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bara välte några, men så blir det ju när det inte beräknas plats för katten! Jag har nog varit inredningsintresserad sen första dagen jag kom hit, och har verkligen lyckats åstadkomma stora förändringar i alla rum!
   Nä, Gustav har nog ingen tid med monstersökning just nu. Om det inte blir nån regnig dag, förstås.

   Radera
 6. Det är ju jamarbra att du har koll på skåpen, vi vet ju alla att det kan vara monster och spöken i dem ibland... Och bilden blev ju jamarcool (y) :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där skåpet, med glas och muggar, har jag stenkoll på genom dagliga inspektioner! Nåde det monster eller spöke som gömmer sig där, det jamar jag bara! Jag uppmärksammar ALLT!

   Radera